A Spor'un haberine göre; sarı-kırmızılılar, Barcelona'nın B takımından Inaki Pena'yı sezon sonuna kadar kiraladı.

KİRALAMA BEDELİ YOK

Galatasaray, 22 yaşındaki oyuncu için herhangi bir kiralama bedeli ödemeyecek, sözleşmede satın alma opsiyonu da bulunmayacak.

SIRADAKİ BARÇALI: ALVARO SANZ

Gelen bilgilere göre Pena için Barça yönetimini ikna eden Galatasaray, Sanz'ın geleceği adına Barcelona A takım teknik direktörü Xavi’nn kararını bekliyor. Xavi, bu sezon 2 La Liga maçında toplam 27 dakika şans verdiği 1.70’lik ön liberosuna izin verirse, Pena’yı getirecek uçakta Sanz da yer alacak. Genç futbolcu Pena gibi kiralama bedeli ya da sözleşmesinde satın alma opsiyonu olmadan sezon sonuna kadar Galatasaray’da kiralık olarak forma giyecek.

TRANSFERDE SEGARRA

Galatasaray'da İspanyol teknik direktör Domenec Torrent'in ekibinde yer alan kaleci antrenörü Richard Segarra uzun yıllar Barcelona'da çalıştı.

Galatasaray'a katılana kadar 2003-2022 yılları arasında Barcelona'nın altyapısında 19 yıl görev yapan Segarra bu süreçte Inaki Pena ile de çalıştı.

Sarı-kırmızılı ekibin İspanyol antrenörleri, Fernando Muslera'nın yokluğunda Inaki Pena'nın takıma katılması durumunda genç file bekçisinden faydalanmak istiyor.

(Fotomaç)