Bordeaux'nun Mostafa Mohamed aşkı bir kez daha alevlenirken, Fransız ekibi sezon başında kıyısından döndüğü işi tamamlamak istiyor.

MOSTAFA MOHAMED, BORDEAUX'NUN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

Galatasaray, Mostafa Mohamed'in transferi için Bordeaux ile 2021-22 sezonu başında 6 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 10 pay karşılığında anlaşma sağlamıştı. Hatta Bordeaux, Mostafa Mohamed'i Fransa'ya getirerek sağlık kontrollerinden dahi geçirmişti ancak Galatasaray'ın Zamalek ile yaşadığı ihtilaf sebebiyle transfer gerçekleşmemişti.

"SEZON SONUNA KADAR GALATASARAY'DAYIM" DEMİŞTİ

Mısırlı forvet transferin son saniyede yatmasının ardından yaptığı açıklamada "Milli takımdan izinli olarak Fransa'ya gittim. Sağlık kontrolünden geçtim ama transfer son anda iptal oldu. Galatasaray ile Zamalek arasında bir anlaşmazlık olduğunu öğrendim. Bu sezon sonuna kadar Galatasaray'da devam edeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

BORDEAUX'NUN MOSTAFA MOHAMED TEKLİFİ

Bordeaux'nun Mostafa Mohamed için yaklaşık yine aynı rakamla sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını çalacağı öne sürülürken, Fransız ekibinin Ligue 1'den düşmemesi halinde transferin gerçekleşebileceği iddia ediliyor.

ÖZEL HAYATINDAKİ SORUNLARLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Galatasaray kariyerine harika bir başlangıç yapan Mostafa Mohamed daha sonra büyük bir düşüş yaşamış ve özel hayatındaki sorunlarla manşetleri süslemişti. Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 48 maça çıkan 24 yaşındaki forvet 16 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Mısırlı golcünün güncel piyasa değeri 5,5 milyon euro.

(Akşam)