ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 51.Bölüm ile Perşembe akşamı izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu. Peki 51. bölümde neler olacak? Gelin beraber bakalım.

Bir Zamanlar Çukurova 51. Bölüm izle yeni bölüm izle

50 haftadır aşkın sınırsız, kavganın ölümüne yaşandığı Çukurova'da kaderi değişenler ve kaderi değiştirenler Perşembe gecelerinin vazgeçilmezi olarak ekrandalar!

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacak?

Züleyha, Müjgan'ın davranışları için konuşmaya Yılmaz ile buluştuğu sırada sancısı tutunca, hastaneye giderlerAynı sırada Müjgan ise tek başına hastanededir. İki kadın yan yana doğuma alınır! Iki aile de kapının önünde heyecan ve endişe dolu bir bekleyişe başlayacaktır.Ancak iki taraf da diğer doğumun da başladığını bilmeden geldiğinden, doğumhanenin kapısında Demir ve Yılmaz yine birbirine girer.

Fekeli ve Hünkar da, kalp kırıklıklarını bir kenara bırakıp evlatlarını birer kenara çeker.İki aile aralarındaki tüm savaşa rağmen, şimdi aynı şey için dua ederek o kapıda hayatlarının en uzun bekleyişini yaşar! Bulduğu her köşede uyuyarak geceleri gizli gizli yaptığı borç ödeme mesaisini telafi etmeye çalışan Gaffur, bu kez Saniye'den kaçamayacak. Ama evdeki doğum telaşı, Saniye'nin çocuk özlemini öyle bir depreştirecek ki Gaffur'a bile kızamayacak. Karı – koca uzun zaman sonra ilk kez, birlikte hüzünlenip birbirlerini teselli edecekler.

.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 51. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA KONUSU NEDİR;

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir... Anasız babasız büyüyen Yılmaz (Uğur Güneş) ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha (Hilal Altınbilek)‘nın aşkı ilk bölümüyle ekranda. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul’dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği’ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar (Vahide Perçin) ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir (Murat Ünalmış) ‘in da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin kahyası Gaffur (Bülent Polat) olacaktır. Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği’nde işe başlar. Ancak çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha’nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul’da başlayıp, kara bir tren ile Adana’ya ulaşan dizide, yıllar önceki Türkiye’nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI KİMLER;

Vahide Perçin (Hünkar Yaman),
Murat Ünalmış (Demir Yaman),
Uğur Güneş (Yılmaz Akkaya),
Hilal Altınbilek (Züleyha),
Kerem Alışık: Fekeli
Esra Dermancıoğlu: Behice Hekimoğlu. Fekeli'nin halası.
Alayça Öztürk: Savcı Jülide
Bülent Polat (Gaffur),
Turgay Aydın (Sabahattin),
Selin Yeninci (Saniye),
Sibel Taşçıoğlu (Şermin),
Selin Genç (Gülten),
Polen Emre (Fadik),
Mustafa Açılan (Veli) 
Serpil Tamur (Haminne),
Melike İpek Yalova (Müjgan Hekimoğlu),
Rüzgar Aksoy (Ercüment)
Kadim Yaşar: Cengaver. Demir Yaman’ın çocukluk arkadaşı olan ve ilk sezonda Yılmaz’a düşmanlık güden Cengaver, daha sonra Demir’in niyetini anlamış ve Yılmaz’ın yanında yer almıştı. Bu tavrıyla Demir’in hiddetini üzerine çeken Cengaver’i, Yılmaz ve Fekeli korumuştu. Cengaver, (37’nci bölümde) Hatip tarafından öldürüldü.
Mehmet Polat:
Aras Şenol:
Polen Emre:
Şirin Öten: