Whatsapp konuşmaları bile yöneticiler tarafından spor müdürlerine servis ediliyor. Tüm bu gelişmeler ışığında Burak Elmas en fazla zorda kalan isim.

Fatih Terim söylemese de ''Seni ben seçtirdim'' havası, yöneticilerin ''Burası Terimspor'' değil baskıları, yapılan transferler, elde patlayan yabancılar, takımın aldığı kötü sonuçlar her şeyi daha da karmaşık hale getiriyor. Son yapılan yönetim kurulu toplantısında Işıtan Gün ve Bikem Kanık, ''Terim varsa biz yokuz.'' diyerek rest çekti. Başkan Burak Elmas’a Terim’le yollarını ayırması için 15 gün süre verdiler. Bu süreçte beklenen ayrılık gerçekleşmezse istifa edeceklerini ilettiler.

Galatasaray’da daha önce Terim’in yönetime dahil ettiği Rezzan Epözdemir’in yanı sıra Köksal Ünlü istifa etti. Gün ve Kanık da bırakırsa istifa sayısı 4 olacak. Ayrıca Reha Keskin’in istifası da sürpriz olmayacak. Böylece Elmas bir anda 6 yöneticisini birden kaybetmenin eşiğine gelecek.

NE YAŞANMIŞTI?

1- Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim'den teknik kadrosunu değiştirmesini istemişti.

2- Elmas, Bülent Bayraktar'ı danışman olarak teknik ekibe aldı. Ancak Bayraktar, Florya'da beklediği ortamı bulamadığı için istifa etti.

3- Devre arasında yapılacak transferler için Elmas, Terim'e bütçelerinin olmadığını söyledi.

4- Transferler için teknik heyetten yetkiyi alan Burak Elmas, bu iş için ayrı bir ekip kuruyor.

5-Terim'e Sportif AŞ'de yönetici ol teklifi götürüldü.

(Fotospor)