Nihat Kahveci: "Galatasaray'a baktığımızda sezon başında bugüne kadar polemiklerle dolu bir sezondan bahsediyoruz. Allah'tan Avrupa'da gruptan yenilgisiz çıkıp Barcelona karşısında bizleri çok iyi temsil ettiler."

'ELMAS'A HAKSIZLIK EDİLDİ'

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da sayın başkanın 6 aydaki sürecinini idari olarak ibra edilmemesi de enterasan oldu. Hani bir başkandan 6 ayda ne beklenilebilir bilmiyorum ama ona bakılırsa Ali Koç'un hiç ibra edilmemesi gerekir 4 senedir kupa yok. Bu anlamda Burak Elmas ve yönetimine haksızlık edildi gibime geliyor."

'TARAFTAR ŞAMPİYONLUĞA ALIŞTI'

Nihat Kahveci: "Buradaki en büyük sebep; gençlik projesinde Fatih Terim ile başlanan sezonda Fatih Terimle yolların ayrılması. Torrent geldikten sonrada ligde başarısız sonuçların devam etmesi oldunu düşünüyorum. Özellikle Galatasaray taraftarı, hep şampiyonluğa alıştığı için, en çok şampiyon olan bir camia olduğu için çok başarısız sezon geçirdiğinde yeni başkan ve yönetimine sayarlar, üyelerde böyle düşünüp böyle karar verdi."

'FATİH TERİMSİZ OLMAZ!'

Nihat Kahveci: "Galatasaray'ı tekrar karışık bir dönem bekliyor ama büyük camialar bu karışık dönemlerden çıkmayı bilmiştir. Hep Fatih Terim ismini görüyoruz, Fatih hoca da 'son imzam' dedi ama Fatih hoca Galatasaraysız yaşayamaz, Galatasaray'da Fatih Terimsiz olmaz son 50 yıldır bunu gördük. Bakalım başkan adayı mı olacak yoksa teknik direktör mü olmak isteyecek.. Çünkü Fatih hoca için, Galatasaray'dan ayrıldığı bugüne kadar geçen sürenin yıllar sürdüğünü düşünüyorum onun adına."

'BU SEFER TERİM, ELMAS'I YEDİ'

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı

Erman Özgür: "Futbolcular ibrasızlıktan çok Fatih Terim'in gidişinde etkilenmiştir. Fatih hocanın altına imza atmadığı hiçbir kararı almadı Burak Elmas, seçilirkende en önemli kozu Fatih hocaydı. Beraber yürüttüğü bir projede önce Burak Elmas Fatih Terim'i yedi, bence şimdi de Fatih Terim Burak Elmas'ı yedi."

'YERİNE GETİRİLEN ÖNEMLİ'

Erman Özgür: "Fatih Terim'den sonra getirdiği isim ve transferlerin fos çıkması Burak Elmas'ın sonunu hazırladı. Barcelona elenseydi bence Burak Elmas ibra edilirdi. Sportif başarının bu tip şeylerde önemli olduğunu unutmayalım."

'BÜYÜK TRANSFER OPERASYONU LAZIM'

Erman Özgür: "Gelecek başkanın ve yönetimin işi zor. Bu takımın ne olursa olsun Süper Lig'de başarılı olması için en az 6-7 oyuncu lazım. Gençleri kalitesiz, kaliteli olanları veteran ligi oynar gibi oynadı sezonu. Önce kaliteli ama yaşı ilerlemiş futbolculardan kurtulmaları lazım. Büyük bir transfer operasyonu lazım. Galatasaray'a gelecek başkanın bunu bilerek gelmesi lazım."

'YILLAR ÖNCE SÖYLEMİŞTİ'

Serkan Korkmaz: "Fatih Terim'in Yıldırım Demirören döneminde yaptığı bir basın toplantısından sonra başabaş yaptığımız görüşmede, Galatasaray'da artık teknik direktörlük dışındaki bir takım görevlere de talip olduğunu bana söylemişliği var. Başkanlık konusunda seçileceğini bilse seçime girer ama seçileceğine emin olamıyor."

(Sporx)