Burak Elmas, Galatasaray taraftarının Okan Buruk'a destek vermesi gerektiğini söyledi.

"OKAN BURUK'UN YERİNDE GÖZLERİ VAR"

"Erden Timur, son derece başarılı oldu. Erden Timur'un pozisyonunda gözü olan birçok kişi var içeride. Ben aynısını Okan Buruk için de düşünüyorum. 6-7 ay önce Okan Buruk ve Erden Timur'a destek çıkılması lazım demiştim. Okan Buruk'un da yerinde gözleri var. İkisini de yıkmaya çalışıyorlar. Okan Buruk'a sahip çıkılması gerek. Onu korumalıyız."

"İTİBAR SUİKASTI OLDU"

"Erden Timur çok değerli bir Galatasaraylı. Çok fark yaratan bir yönetici. Fark yatacak yönetici bulursunuz ama insan bulamazsınız. Ona da itibar suikastı oldu. Bu insanlar maalesef içerdeler. Erden Timur, sosyal medyada ki troll ağının araştırılmasını istemişti. Bence bu Galatasaray'ın da incelenmesi lazım ve mahkemeye verilmeli. Hepimize bu troll ağlarını destekleyen isimler geliyor. İspat edemeden konuşmak doğru değil."

"KULÜPTEN ATILMASI GEREKİR"

Galatasaray’ı reddeden Guela Doue’nin yeni adresi açıklandı Galatasaray’ı reddeden Guela Doue’nin yeni adresi açıklandı

"Herkese yapan birileri var. Erden Timur'un başına gelen başkasının başına gelmesin. Galatasaraylı bazı üyeler, arkadaşları ve yakınlarını karalamak için bu tür troll ağlarına destek verenler var. Bazen teknik direktör, oyunculara destek veya karalama gibi olaylar yapıyorlar. Ortak arkadaşlarımızla bize isimler geliyor ama açıklamak mümkün değil. Bunu tanımlamak istemiyorum. Başkalarını işaret etmek istemem. Bu dava konusu olmalı ve disipline götürülmeli. Bu işi yapan kişilerin kulüpten atılması gerekir. Galatasaray, bu kirli işleri açığa çıkarmalı." ifadelerini kullandı.