Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo çok hızlı çıktı... Zaniolo ve Galatasaraylı model Burcu Özberk sosyal medya hesabından birbirini takip etmeye başladı.

Zaniolo'nun eski sevgilisiyle aynı yaş farkı

Nicolo Zaniolo'nun bundan önceki sevgilisi Ghenea, kendisinden 10 yaş büyüktü. Zaniolo (24) ve Burcu Özberk (33) arasında da 9 yaş fark var.

Burcu Özberk kimdir?

Sıkı bir Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Burcu Özberk, 1989 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi'nde Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunu olan ünlü oyuncu, İlk televizyon tecrübesini 2013 senesinde Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşadı. Burada Huricihan Sultan karakterini oynamıştır..

Bunun yanında Güneşin Kızları dizisinde Nazlı Yılmaz karakteri Burcu Özberk'in kariyerindeki sıçrama noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı adlı oyunlarda da görev almıştır.

2017-2018 yıllarında TRT 1'de ekranlara gelen Aslan Ailem dizisinde de oynamıştır. Ardından Direniş Karatay'da Türkan karakterini hayat vermiştir. Son olarak Kanal D'de ekranlara gelen Afili Aşk dizisinde izleyici karşısına çıkmıştır. 2020'nin Ekim ayında ise FOX'ta yayına giren Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini oynamıştır.

Nicolo Zaniolo kimdir?

Nicolo Zaniolo 2 Temmuz 1999 tarihinde İtalya'da dünyaya gelmiştir 24 yaşındadır. 10 numara ve kanatlarda görev alan Zaniolo, 1,90 boyundadır. 30 Milyon Euro'luk piyasa değerine sahip Zaniolo’nun menajerliğini Vigo Global Sport Services Srl şirketi üstlenmektedir. İtalyan Milli Takımında da forma giyen Zaniolo, 2 gol kaydetmiştir.

Galatasaray formasıyla hazırlık maçlarında 2 maça çıkan Zaniolo 2 gol atıp 1 asistlik performans ortaya koymuştur.

30 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi var

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'nun 30 milyon Euro karşılığında Serbest kalma maddesi bulunuyor.

Ata Demirer'den Hakim Ziyech paylaşımına yorum Ata Demirer'den Hakim Ziyech paylaşımına yorum

Sarı-kırmızılı takım, yıldız futbolcuyu 15 milyon Euro'ya kadrosuna kattı.