Maçtan sonra kameraların karşısına geçen Başakşehir teknik direktörü Çağdaş Atan'ın hedefinde TFF ve Galatasaray vardı.

"GERÇEKTEN ANLAMIYORUM"

Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..." Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..."

"Ankaragücü'nü tebrik ediyorum. Söyleyeceğim sözler Ankaragücü ve Gençlerbirliği'ni bağlamıyor. Bundan 2-3 hafta önce Galatasaray müsabakasından önce Gençlerbirliği'nin maçı Keçiörengücü Stadı'na alınmıştı. Ama Başakşehir veya Anadolu takımı gelince TFF'nin üvey evlat muamelesi devam ediyor. Neden 2 gün üst üste maç oynandı bu statta gerçekten anlamıyorum. Oyuncularımı, futbolumu nasıl geliştireceğim?"

"ÇALIŞMANIN ANLAMI YOK"

"Burası ülkenin başkenti. İki tane genç jenerasyondan gelen hoca ve oyunu oynamak isteyen iki takım vardı bugün. 90'lara geri dönelim o zaman vur dibine, koş peşine taktiği yapalım, bu kadar çalışmanın bir anlamı yok. Sonra Çağdaş Atan 'Geriden oyun kurmak istiyor' diye eleştiriler yapıyorlar. Yorumcuların yorumları da ona göre oluyor. Bizden istenilen ile eldeki malzeme arasında fark var. Anadolu takımlarına bu kadar negatif ayrımcalık yapılmasına karşıyım." dedi.

GALATASARAYLI TARAFTARLARDAN TEPKİ

Sosyal medyadaki Sarı-kırmızılı taraftarlar, 44 yaşındaki hocanın Galatasaray kompleksinden dolayı bu sözleri kullandığını ifade etti.

Çağdaş Atan, bir dönem Beşiktaş eski teknik direktörü Sergen Yalçın'ın ekibinde yer alıyordu.