Atan, Galatasaray'ın formda bir sezon geçirdiğini belirterek şu demeçleri kullandı...

"MÜTHİŞ BİR SEZON GEÇİRİYOR"

Aykut Kocaman'dan Fernando Muslera sözleri Aykut Kocaman'dan Fernando Muslera sözleri

"Maça iyi bir giriş yaptık. Ama çok basit goller yedik. Galatasaray'ın kalitesi ağır bastı. Onları kutluyum. Oyuncularıma da söyledim, onlar müthiş bir sezon geçiriyor. Devam edeceğiz, yapacak bir şey yok." sözlerini kullandı.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Çağdaş Atan, "Söylenecek fazla bir şey yok, ağır bir mağlubiyet aldık. Konuşabileceğimiz tek kısım, maçın ilk 15 dakikasında iyi ataklar geliştirdik. Son haftalarda maç kazanıyoruz ama çok kolay goller yemeye başladık. Bireysel hatalar ön plana çıkmaya başladı. Daha fazla çalışmamız gerekiyor." diye konuştu.

"GALATASARAY'IN KALİTESİ AĞIR BASTI"

Sarı-kırmızılı takımın ilk golünden sonra oyunun şeklinin değiştiğini anlatan Atan, "1-0'dan sonra Galatasaray'ın kalitesi sahada çok fazla ağır bastı. Burada çok iyi bir atmosfer oluşturuyorlar. Seyirciyle beraber çok coşkulu oynuyorlar. İkinci yarı zaten çok yapabilecek bir şeyimiz kalmadı, sadece skoru korumaya çalıştık. Oyuncularımız müthiş bir sezon geçiriyor. Bizim şimdi ayağa kalkıp, çarşamba günkü Kasımpaşa maçına konsantre olmamız gerekiyor." dedi.