FUTBOL

Çağlar Söyüncü'den Galatasaray'a yeşil ışık

Leicester City forması giyen Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü, sezon sonunda Premier Lig ekibinden ayrılacak.

Abone Ol

Yaz transfer döneminde İspanyol ekibi Sevilla'dan teklif alan ancak kariyerine Cim Bom'da devam eden Nelsson'un maaşında artışa gidildi. Danimarkalı savunmacının 900 bin Euro olan garanti ücreti, yapılan anlaşmayla 1.3 milyon Euro'ya çıkarıldı. Nelsson için yapılan bu zam sadece 1 sezon için geçerli.

PREMIER LİG'DEN TALİP

Sevilla defterini kapatan Nelsson'a sürpriz bir talip daha çıktı. Premier Lig temsilcisi Crystal Palace bu transferde çok ısrarcı. Hatta İngiliz ekibinin, 24 yaşındaki savunmacı ile anlaştığı, oyuncunun da Galatasaray'dan bir kez daha izin talebinde bulunduğu iddia edildi.

GALATASARAY BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ

Galatasaray cephesinin Victor Nelsson için belirlediği bonservis ücreti 25 milyon Euro. Crystal Palace'ın bu bedeli ödemeye karar verdiği de gelen haberler arasında.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ GEMİLERİ YAKTI

Son Bournemouth maçında kadroya giremeyen Çağlar, tam anlamıyla gemileri yakmış durumda. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan başarılı oyuncu, adım adım bir alt lige doğru ilerleyen Leicester'la yeni sözleşme görüşmelerine de kapıyı kapatmış durumda.

TEKLİFLERİ İNCELİYORLAR

Crystal Palace'ın 25 milyon Euro'luk teklif yapmaya hazırlandığı Victor Nelsson'un ayrılığına karşı şimdiden önlem almak isteyen Sarı Kırmızılılar'ın bir süre önce görüştüğü Çağlar, "Süreci bekleyip görelim" cevabı vermişti. Ancak son gelişmeler tecrübeli futbolcunun kararını güncellemesine yol açtı. Menajeriyle birlikte teklifleri değerlendirmeye alan Çağlar Söyüncü, bonservis bedeli olmamasının da etkisiyle birçok Avrupa devinin transfer radarına girmiş durumda.

GALATASARAY'A YEŞİL IŞIK YAKTI

Galatasaray Yönetimi ise fırsatı kaçırmayıp, Çağlar'la şimdiden anlaşarak yaz döneminin en kritik transfer hamlelerinden birini yapmaya hazırlanıyor. Deneyimli savunmacının da Sarı-Kırmızılı kulübe yeşil ışık yaktığı, gelen haberler arasında.

NELSSON'UN YERİNE İLK HEDEF

Bundan sonraki süreç, diğer takımların yapacağı teklifler ve Galatasaray'ın sunacağı kontrat detaylarına göre şekillenecek. Nelsson'un olası astronomik satışında, Danimarkalı savunmacının yerinin bonservis bedeli ödemeden doldurulması, diğer pozisyonlara yapılacak takviyeler konusunda yönetimin işini bir hayli kolaylaştıracak gibi görünüyor.

Kaynak: Fanatik

Abone Ol