Detaylar şöyle...

"BU İŞİ DÜZELTEBİLECEK PLANLARI VAR"

Sözcü'den Mesut Yıldırım'ın haberine göre; Campos, İspanyol hoca için destek istedi. Portekizli futbol adamı, Elmas'a "Kendisine güvenin. Torrent'in arkasında durun. Bu işi düzeltebilecek planları var. Geldiğinde fiziksel anlamda sıkıntılarla karşılaştı ve hızlı bir şekilde takımın kondisyonunu yukarı çekti" ifadelerini kullandı.

PSİKOLOJİK DESTEK LAZIM

Yöneticilerin de hazır bulunduğu değerlendirme toplantısında Campos, takımdaki mental düşüşe dikkat çekti. Tecrübeli idareci, "Torrent, ne yaptığını çok iyi biliyor. Ancak bu takımın psikolojik anlamda desteğe ihtiyacı var. Kriz ortamından çıkmanın tek yolu, futbolcuların yaşadığı mental çöküntüyü gidermektir" dedi. Elmas, Campos'un görüşlerinin dikkate alınması gerektiğini yöneticilere iletti ve görüşme sona erdi.

GALATASARAY'IN YENİ SPORTİF DİREKTÖRÜ

Danışmanlık görevine Luis Campos'u getiren Galatasaray, yeni sportif direktörünü de buldu. Sarı-kırmızılı kulüp, İtalyan sportif direktör Pasquale Sensibile ile anlaşmaya vardı.

Başkan Burak Elmas, danışman Luis Campos'la da görüşerek Pasquale Sensibile'i göreve getirme kararı aldı. İstanbul'a gelen sarı-kırmızılıların yeni sportif direktörü Pasquale Sensibile, kısa süre içerisinde görevine resmen başlayacak.

Son olarak Roma'da çalışan Sensibile, 2019'dan bu yana herhangi bir takımda görev yapmadı.

İtalyan futbol adamı Galatasaray'dan 400 bin euro yıllık ücret alacak.

(Sporx)