Hayranının sorusuna şok eden Can Yaman kimdir? Geçtiğimiz günlerde yabancı bir hayranının ; Can Yaman'a İspanyolca “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” diye sordu. 

Yaman, stüdyonun arka tarafını göstererek “Arka odaya geçelim” yanıtını verdi. Yaman’ın verdiği cevap karşısında şaşkınlık yaşayan tercüman ise “Çevireyim mi” diye sordu.

CAN YAMAN KİMDİR, KAÇ YALINDA, NERELİ?

Can Yaman 8 Kasım 1989 yılında dünyaya geldi. Can Yaman aslen Yugoslav kökenlidir ve ailenin tek çocuğudur. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Can Yaman, kamera karşısına ilk olarak Gönül İşleri dizisi ile geçti. Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul’un Suadiye semtinde dünyaya gelmiştir. Aslen Yugoslav kökenlidir. Ailenin tek çocuğudur. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümünden mezun olan Can Yaman avukatlık yaparken, hobi olsun diye oyunculuk dersleri almıştır.  Doğa ile iç içe olmayı seven sportmen bir genç olan Can Divit karekterine hayat veren Can Yaman 1.83 metre boyunda, 70 kilo ve Akrep burcudur.

Can Yaman'ın rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Erkenci Kuş (Can Divit) (TV Dizisi)
2017 – Dolunay (Ferit) (TV Dizisi)
2016 – Hangimiz Sevmedk (Tarık) (TV Dizisi)
2015 – İnadına Aşk (Yalın Aras) (TV Dizisi)
2014 – Gönül İşleri (Bedri) (TV Dizisi)