UEFA Şampiyonlar Ligi hasretimiz bu maçlar ile sona eriyor. ŞL'de son 16 karşılaşmasında Borussia Dortmund - PSG karşı karşıya geliyor. Peki maçı canlı ve şifresiz veren kanal var mı? Futbol severlerin sıkça arattığı Şifresiz izle ve canlı izle sorgularını sizler için araştırdık.

Borussia Dortmund PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Borussia Dortmund PSG Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçı bu gece saat 23.00'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada hakem Mateu Lahoz düdük çalacak. 

Borussia Dortmund Paris Saint-Germain maçı Az TV İdman TV izle, Dortmund PSG maçı şifresiz kanallar... Borussia Dortmund Paris SG maçını Az tv İdman tv'den canlı izleme linki haberimizde. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turunun ilk maçlarında Almanya temsilcisi Borussia Dortmund, Fransa temsilcisi PSG'yi konuk ediyor. Peki Dortmund PSG maçı nasıl canlı izlenir? İşte detaylar...

Borussia Dortmund - PSG Maçı öncesi notlar

Bu sezon Şampiyonlar Ligi grup aşamasında en az gol yiyen takım Paris Saint-Germain olurken, Borussia Dortmund, bu sezon son 16 turuna kalan ekipler arasında grup aşamasının en az gol atan takımı olmuştu.

F Grubu'ndan son 16 turuna yükselen Borussia Dortmund, topladığı 10 puanla Barcelona'nın ardından ikinci sırada yer almış ve bir üst tura adını yazdırmıştı. Galatasaray'ın bulunduğu A Grubu'nun domine eden ve 16 puanla zirvede yer alan PSG ise Real Madrid'in önünde son 16'ya yükselmişti.

Son 16 turu ilk mücadelesinde Alman devi Borussia Dortmund ile Paris Saint-Germain karşı karşıya geliyor. Bundesliga'da 42 puanla 3. sırada yer alan Borussia Dortmund, taraftarı önünde galibiyet hedefliyor. Fransa Ligue 1 lideri Paris Saint-Germain ise evine avantajlı bir skorla dönmenin peşinde. Bu zorlu mücadeleyi bekleyen futbol severler ise arama motorlarında yoğun olarak Borussia Dortmund-PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıtını arıyor. Peki Şampiyonlar Ligi son 16 turu Borussia Dortmund-Paris Saint Germain maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte karşılaşmaya dair detaylar.

Borussia Dortmund - PSG Şifresiz İzle