İngiltere’nin en prestijli turnuvalarından biri olarak kabul edilen FA Cup 5. Turunda iki köklü kulüp Chelsea ile Liverpool karşı karşıya geliyor. Peki, Chelsea Liverpool maçı şifresiz izleme yolları nelerdir? Liverpool hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam ederken, ev sahibi Chelsea ise tur atlama peşinde.

CHELSEA LİVERPOOL MAÇI NASIL İZLENİR?

Karşılaşmanın Türkiye yayıncısı bulunmuyor. İnternet üzerinden mücadeleyi veren yabancı kanallar aracılığıyla maçı takip edebilirsiniz.

Chelsea Liverpool maçı hangi kanalda?

Chelsea Liverpool maçı FA Cup mücadelesini takip etmek isteyen futbolseverleri ekrana kilitleyecek. Şimdiye dek oynanan 175 maçta rakibini 74 kez devirmeyi başaran Liverpool buna karşın 60 kez mağlup olmuştu.Geçtiğimiz günlerde oynana Liverpool Watford maçında 3-0’lık şok bir yenilgi alan kırmızılar 44 maçlık ligdeki yenilmezlik serisini de noktalamış oldu.

Liverpool’un moral bozukluğundan yararlanmak isteyen Chelsea, Stamford Bridge Stadyumu’nda oynanacak maçta rakibini kupanın dışına itmek istiyor.Öte yandan hafta içerisinde Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid’e de mağlup olan Liverpool peş peşe aldığı yenilgilerle taraftarlarını şaşkınlığa uğratmıştı.

FA Cup 5. tur maçı 3 Mart 2020 Salı günü oynanacak. TSİ 22:45’te başlayacak olan maçın Türkiye’de yayıncı kuruluşu ise bulunmuyor. maçın başlamasına kısa bir süre sonra internetden yayın yapan kanalları buraya ekleyeceğiz.

Chelsea Liverpool şifresiz izle