Fenerbahçe Galatasaray TİVİBU ŞİFRESİZ izle (FB GS Basket izle) Türkiye Kupası ve milli aranın ardından ING Basketbol Süper Ligi kaldığı yerden devam ediyor. Ligin 20. haftasında derbi heyecanı yaşanıyor.

Pazar günü oynanan ve alınan sonuçla büyük ses getiren futboldaki Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin yankıları sürerken, iki ezeli rakip arasındaki çekişme bu kez potaya taşındı. Kadıköy’de Fenerbahçe’yi 20 yıl sonra yıkmayı başaran Sarı-Kırmızılılar bu kez parkede aynı zafere ulaşmaya çalışacak. Aslan, 9 yılın ardından Kanarya’yı Ülker Spor Salonu’nda yenmeye çalışacak. Euroleague’deki beklenenin altında bir sezon geçiren Obra ve Askerleri ise, ligde hem ezeli rakibinden rövanşı almaya hem yenilmezlik unvanını korumaya çalışacak.

Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe’yi en son 2011 final serisinde yenmişti. Coach Oktay Mahmuti yönetimindeki Aslan, Neven Spahija’nın antrenör olduğu Kanarya’yı 72-71 mağlup etmişti.

Fenerbahçe-Galatasaray basketbol maçı kanalda?

20.15’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda başlayan mücadele Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı yayınlanıyor. Karşılaşmayı Mehmet Keseratar, Ziya Özorhon, Hüseyin Çelik hakem üçlüsü yönetiyor. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde.

Türkiye Kupası’nı 7. kez müzesine taşıyan ve ligde 15 galibiyet, 4 yenilgiyle 3. sırada yer alan Fenerbahçe Beko, bu sezon ligde sahasında oynadığı 11 maçı da kazandı. Galatasaray Doğa Sigorta ise Ataşehir’e 13 galibiyet, 6 yenilgiyle 5. sırada gelecek.

Sarı-Kırmızılılar, bu sezon ligde dış sahada oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 6 yenilgi yaşadı. Sezonun ilk yarısında Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray Doğa Sigorta, 19 sayı farkla 83-64 kazanmıştı.

Fenerbahçe Galatasaray TİVİBU ŞİFRESİZ izle (FB GS Basket izle)

FANATİK