Galatasaray Gençlerbirliği ŞİFRESİZ izle (Bein Sports) Galatasaray, Süper Lig’in 24. hafta maçında sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Sakatlığı bulunan Lemina ile kart cezalısı Belhanda maçta forma giyemeyecek. Galatasaray, Süper Lig’de 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi sonucunda 45 puan topladı. Sarı-kırmızılı takım, 23. haftayı lider Medipol Başakşehir’in bir puan gerisinde kapattı.

Gençlerbirliği ise ligde çıktığı maçların 7’sini kazanırken, 6’sında berabere kaldı, 10’unda mağlup oldu. Başkent ekibi, 23. haftayı 27 puanla 10. sırada bitirdi.

Galatasaray - Gençlerbirliği maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türk Telekom Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maç 0-0 berabere sona ermişti.

Gençlerbirliği'nin oyun sistemini ve bireysel olarak da futbolcularına ezberleten Terim, "Hamza hoca Galatasaray'ı çok iyi tanıyor, stattaki atmosferi çok iyi biliyor. Gençlerbirliği her zorlu maçta skor bulan bir takım ve Stancu'nun form grafiği de ortada. Her saniye, her an çok dikkatli olmak zorundayız ve bir an olsun konsantrasyonumuzu kaybetmemeliyiz! Okyanusu geçip, derede boğulmayalım; canımızı yakmasınlar" dedi.

Galatasaray'ın  11'i;  Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Seri, Ömer, Feghouli, Onyekuru, Falcao.

Yedekler; Yedeklerimiz: Okan, Şener, Ahmet, Adem, Selçuk, Linnes, Emre, Andone, Jesse, Emin