Galatasaray şampiyonluk yolşundan kopmak istemiyor, Kayserispor lige tutunmak istiyor. Galatasaray, Süper Lig'de 33 puanla 6. sırada bulunuyor. Sarı kırmızılılar ligde geride kalan 19 maçtan 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Kayserispor, Süper Lig'de 11 puanla son sırada yer alıyor. Kayseri ekibi bu sezon 19 lig maçından 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyet elde etti.

Galatasaray - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türk Telekom Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

Bein Sports Şifresiz izle = https://www.digiturkplay.com.tr/ (Üyelik gerektirebilir)

Galatasaray, Süper Lig’in geride kalan bölümünde 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılı takım, topladığı 33 puanla 19. haftayı 6. sırada tamamladı. Hes Kablo Kayserispor ise 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 yenilgi sonucunda 11 puan topladı ve 19. haftayı son sırada bitirdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kayseri’de oynanan müsabakayı Galatasaray, 3-2’lik skorla kazanmıştı.

Galatasaray'ın 11'i

Galatasaray XI: Muslera, Linnes, Marcao, Donk, Mariano, Seri, Ömer, Emre Akbaba, Feghouli, Belhanda, Adem.

Kayserispor XI: İsmail Çipe, Emre Taşdemir, Diego, Djedje, Miguel Lopes, Mesanovic, Ben Rienstra, Campanharo, Uzodimma, Mario Situm, Pedro Henrique.: İsmail Çipe, Miguel Lopes, Oğuzhan, Rienstra, Emre Taşdemir, Campanharo, Situm, Enver Cenk, Emre Demir, Henrique, Mesanovic