Galatasaray Çaykur Rizespor maçı A spor kanalında Canlı olarak yayınlanacak. A Spor izleme linkini haberimizin detayına ekliyoruz. Peki Galatasaray maça hangi kadro ile çıkacak? Fatih Terim sürpriz yapacak mı? Çaykur Rizespor'u eleyip çeyrek finale çıkmak isteyen Cimbom'da teknik ditektör Fatih Terim, sahaya süreceği 11'e netleştirirken, sürpriz değişiklikler de yapacak. İşte Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı öncesi son gelişmeler ve iki takımın muhtemel 11'leri...

Galatasaray Rizespor A SPOR CANLI izle TIKLA!

Fatih Terim ve öğrencileri bugün oynanacak rövanş mücadelesinde rakibini mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor. 

KALE OKAN'A EMANET

Bugün A Spor'un yayınlayacağı Çaykur Rizespor maçında as oyuncularıyla fazla şans veremediği isimlerden karma bir takım çıkaracak. Muslera yerine Okan oynayacak. Linnes yine 11'de olacak. Ahmet Çalık da forma giyecek. Sol bekte Saracchi görev yapacak. Orta saha Lemina-Seri ikilisine teslim edilecek. Feghouli, Taylan ve Sekidika ilerideki Falcao'yu besleyecek.

KUPADA 5. RANDEVU

Galatasaray ile Çaykur Rizespor, Türkiye Kupası'nda bugüne kadar 4 kez karşı karşıya geldiler. İki takım da 1'er kez kazandı. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Sarı-kırmızılıların 4 golü var. Karadeniz ekibi ise fileleri 7 kez sarstı.

Galatasaray'ın muhtemel 11'i;

OKAN

Lines

Ahmet

Marcao

Saracci

Lemina

Seri

Feghoili

Taylan

Jesse

Falcao

NOT: Galatasaray Rizespor A SPOR CANLI izlemek için ATV'nin resmi web sayfalarına bakabilirsiniz.