Real Madrid 2 - 0 Barcelona  Maç Özeti İZLE. Real Madrid - Barcelona (El Clasico) derbisinin yayın bilgilerini merak eden futbolseverler, El Clasico hangi kanalda? Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? sorularına yanıt arıyor. El Clasico Barcelona Real Madrid CANLI İZLE (Şifresiz Smart Spor) Dünyanın en fazla takip edilen sportif etkinliklerinden biri olan Real Madrid - Barcelona maçı ile ilgili detaylar haberimizde.

ÖZET Real Madrid 2 - 0 Barcelona  Maç Özeti İZLE (El Clasico)

Santiago Bernabeu'da oynanacak dev maçta TSİ 23.00'te başlayacak. Mateu Lahoz'un düdük çalacağı nefesleri kesecek 90 dakika Spor SMART ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

Real Madrid - Barcelona muhtemel 11'ler:

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Mendy, Kroos, Casemiro, Valverde, Isco, Bale, Benzema

Barcelona: Ter Stegen, Semedo, Pique, Umtiti, Firpo, Arthur, Busquets, De Jong, Vidal, Messi, Griezmann

TIKLA : El Clasico Barcelona Real Madrid CANLI İZLE (Şifresiz Smart Spor)

İspanya La Liga’da şampiyonluk yarışında son 15 yıldır sadece bir kez Atletico Madrid tarafından kırılan Barcelona ve Real Madrid’in üstünlüğü bu sezon da sürüyor. La Liga'da sezonun sonuna yaklaşırken liderlik yarışı Barcelona ve Real Madrid arasında sürüyor. Bu hafta oynanacak El Clasico ile La Liga’da zirve de şekillenecek. Peki Real Madrid Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?