Cem Dizdar, Erden Timur'un kısa sürede başarılı işlere imza attığını söyledi.

"AYNISINI ÜNAL AYSAL YAPTI..."

"Fatih Terim, Ünal Aysal'la çalıştığı dönemde sol bek ve stoper transferi istedi. Yönetim kimi aldı? Drogba ve Snijder'i. Bugün Erden Timur'un yaptığı transferleri zamanında Ünal Aysal da yaptı. Dünya'nın hiçbir yerinde transferi her zaman hoca yapmaz. Hoca istekleri söyler, yönetim elinden geldiği kadarını yapar veya işin reyting ve mali kısmını da düşünür. Konu Drogba, Sneijder, Icardi, Zaha felan değil. Anlayıştan bahsediyorum. Bir iki yanlış transfer veya doğru transfer seni Avrupa Şampiyonu yapmaz ama zihniyet yapar. Bizim ülkemizde her şey transfere endeksli. Bu düşünceden kurtulmamız lazım."

Berkan Kutlu gol sevincinin sırrını açıkladı! Berkan Kutlu gol sevincinin sırrını açıkladı!

"ELEŞTİREMEZSİN"

"Sacha Boey'in bu rakamlara satılması bile başlı başına bir başarı hikayesidir. Al takımı şampiyonluğa gidiyor, üstüne rekor satış yaptı. Sen bu adamı eleştiremezsin. Hatalarını söylersin ama buraya kadar. Doğruları, eksilerinden daha fazla olan bir idareciden bahsediyoruz."

"OKAN BURUK BÜYÜK İŞLER YAPTI"

"Galatasaray takımı bu sezon büyük sakatlar verdi mi? Vermedi. Peki oyuncuların kondisyonu nasıl, 90 dakikayı kaldırabiliyorlar değil mi? En yakın rakibine bak ikinci yarı takımı düşüşe geçti, sadece skorlara ve sonuçlara bakmayın. Sakatlara da bakın. Burada o zaman Okan Buruk büyük işler yaptı. Demek ki neymiş her şey transferle çözülmüyormuş. Ama transfersiz de olmuyor. Hepsi birbirlerini tamamlayan bir parça." dedi.