Ergün, Lizbon’da yapılan Transfer Room’da yaklaşık 300 kulubün temsilcilerinin katıldığı organizasyonda yer aldı. Portekiz seferine çıkan 49 yaşındaki futbol adamının beğendiği isimler şöyle...

DAVİD JURASEK - SOL BEK

Sezon başında Benfica'ya transfer olan Çek futbolcu, Galatasaray yerine Benfica'yı tercih etti. Bu gelişme üzerine de Angelino Sarı-kırmızılıların yolunu tuttu. 23 yaşındaki futbocu için yeniden nabız yoklanacak. Bu sezon görev aldığı 10 maçta skor katkısı yapamadı.

PETAR MUSA - FORVET

Icardi'nin yanına iyi bir golcü arayan Galatasaray'da Cenk Ergün, 1.90'lık santrafor Petar Musa'yı gözüne kestirdi. 25 yaşında Hırvat golcü, Benfica kariyeriyle çıktığı 56 maçta 15 gol atıp 4 asistlik katkı verdi.

FLORENTİNO - ORTA SAHA

Monaco kariyerinden beri Galatasaray'ın peşinde olduğu Florentino, Ndombele'nin yerine düşünülüyor. Devre arasında kendine takım bakan Angola asıllı Portekizli futbolcu yine Benfica'dan Galatasaray'a gelip taraftarın sevgisini kazanan Gedson'un yarasını kapatabilir.

Mehmet Ayan: "Erden Timur'u eleştirirsen sopayı yersin!" Mehmet Ayan: "Erden Timur'u eleştirirsen sopayı yersin!"

BENFİCA'YLA İLİŞKİLER İYİ

Fatih Terim'in Fiorentina'dan eski öğrencisi Rui Costa, Benfica'nın başkanlığını yürütüyor. Costa'nın Galatasaray'la ilişkileri çok sıcak. Bu durum transfer görüşmelerinde Galatasaray'ın hanesine artı puan ekletiyor.