Kadro kalitesi artan Sarı-Kırmızılılar, olası Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ihtimalini de göz önünde bulundurarak kaliteyi daha da yükseltmeyi hedeflerken Cicaldau'nun kadroda kalması kolay gözükmüyor. İşte bu noktada sürpriz bir takas iddiası gündeme gelmiş durumda.

Mario Balotelli'nin 7 yıl önceki Mauro Icardi sözleri Mario Balotelli'nin 7 yıl önceki Mauro Icardi sözleri

DENNIS MAN İHTİMALİ

Rumen basınından Sport'un özel haberine göre Dennis Man ile Alexandru Cicaldau, takım değiştirebilirler.

Parma forması giyen ve daha önce de sık sık Galatasaray'ın gündemine gelen Dennis Man'ın Alexandru Cicaldau karşılığında takas edilebileceği aktarılıyor.

13 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Rumen futbolunun en dikkat çekici yeteneklerinden biri olarak gösterilen Dennis Man, Ocak 2021'de 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında FCSB'den Parma'ya transfer olmuştu. Takımın Serie B'ye düşmesinin ardından Rumen oyuncu da gözden düştü.

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMADI

Dennis Man, bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü istikrarı yakalayamadı. Parma Teknik Direktörü Fabio Pecchia'nın da bu durumdan rahatsız olduğu ve 24 yaşındaki oyuncu ile yolların ayrılmasının planlandığı aktarılıyor. Parma, bu transferden çok büyük zarar etmek istemese de düşen değeri nedeniyle çözüm arıyor. İşte bu noktada takas çözümü devreye giriyor.

OPSİYONLU KİRALANABİLİRLER

Galatasaray ile Parma arasında takasın gerçekleşmemesi durumunda farklı bir formül de söz konusu olabilir.

Sport'un iddiasını göre Parma, Alexandru Cicaldau'yu; Galatasaray da Dennis Man'ı satın alma opsiyonu içeren kiralama anlaşmalarıyla kadrolarına katabilirler. İki oyuncu da aynı menajer Ioan Becali tarafından temsil ediliyorlar.

Kaynak: Fanatik