Cihat Arslan, Galatasaray'ın önümüzdeki süreçte zor maçlara çıkacağını belirtti.

"OKAN BURUK DİKKATLİ OLMALI"

"Galatasaray, özellikle Şubat ayında zorlu maçlara çıkacak. Okan Buruk dikkatli olmalı. Bu müsabakalar önceki maçlar gibi kolay geçmeyebilir."

EYÜP AYDIN TAVSİYESİ

"Potansiyeli iyi. Dünya'nın en iyi altyapılarından Bayern Münih'ten yetişti. Kumaşı kendini gösteriyor, tekniği, oyun görüşü, çabukluluğu fena değil. Bence sol bekte denenebilir. Kupa maçında değil ama ligde şans verilebilir. Çünkü lig maçları daha bir ölçü karşılaşması olur. Dışarıdan bir oyuncuya 3-4 milyon Euro vereceğinize böyle oyuncuları kazanabilirsiniz."

METİN ÖZTÜRK'E ELEŞTİRİ

"Galatasaray yöneticisi Metin Öztürk'ün bazı ifadeleri çok yanlış. Ali Koç için de aynısını söylüyorum. Madem maçları masada kazanacaksınız neden milyon Euro'lar döküyorsunuz sahaya. Bir anlamı yok."

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

MUSLERA VE NELSSON'A ÖVGÜLER

"Muslera büyük bir değer. Eğer gidecekse şimdiden açıklanmalı, kalacaksa da ona göre davranılmalı. Belirsizlik iyi bir şey değil. Galatasaray'ın kaleci yönünden şansı var. İyi bir kaleci bulunabilir. Nelsson ise saygıyı hak ediyor. Şans veriyorsun çıkıyor oynuyor, oynatmıyorsun sabırla bekliyor. O coğrafyada yetişen futbolcuların yapısı böyle. Çok profesyoneller." şeklinde konuştu.