Ve Galatasaray'da bir dönem daha sona erdi. Başkan Ünal Aysal dün yaptığı açıklamada yeniden aday olmayacağını açıkladı. Peki artık bundan sonra Galatasaray'ı neler bekleyecek. Yeni başkan, yönetim nasıl olacak, nasıl olmalı?
 
Öncelikle ben Ünal Aysal'ın kalmasından yanaydım. Çünkü 3 sene boyunca yapmış olduğu başarılar göz ardı edilemez. Görevde kaldığı süre içindeki efendiliği, ''Ben futboldan anlamam'' diyecek kadar dürüst, Galatasaray'ın başarıları için elinden geleni yapan bir insan için bu ayrılış böyle sonuçlanmamalıydı. Dün programda bütün sorulara açıklık getirdi Aysal. Ayşegül Egemen'in iftiralarından, Sedat Doğan'ın ''Galatasaray vergi ödemiyor'' şeklindeki açıklamalarına kadar her şeyi ilk ağızdan anlattı bize. 

Artık önümüzdeki aydan itibaren Ünal Aysal'sız bir Galatasaray izliyor olacağız. Galatasaray tabiki hep baki kalacaktır fakat içimizdeki Galatasaray düşmanlarını kendimizden arındırmamız gerekir. Bu nedendendir ki Ünal Aysal artık aday olmayacağını söyledi. Sürekli üstüne gelen bir divan kurulu, arkasından yapılan işler, yalanlar, iftiralar ve kendisininde dediği gibi en son artık ailesine kadar sıçrayan bu olaylar kendisi için bardağı taşıran son damla olmuştur. İnşallah bundan sonra seçilecek başkan umraım güzel bir yönetim kadrosu ile birlikte Galatasaray'a yakışır güzel işler bırakır. Umarım yeni gelecek yönetim Federasyon'a karşı şuan ki duruşumuzdan ''17 Haziran Duruşu''ndan hiç bir şekilde taviz vermez ve tepkimizi sonuna dek sürdürür. 

Alp Yaman- Sedat Doğan

Bilindiği üzere önceki günlerde Alp Yaman başkanlık için adaylığını koyduğunu açıkladı. Peki kimdir bu Alp Yaman ? 1990-96 sezonunda Galatasaray'a başkanlık yapmış ve şampiyonlukları bulunan başarılı bir eski başkandır ve eski bir başkan olarak kalmalıdır bence. Faruk Sren'in de dediği gibi kulübün iç işleyişine hakim değil peki olur mu oda tartışılır. Dün Ünal Aysal'ında açıkladığı gibi yönetim listesinde Sedat Doğan olacakmış.  ''İçimizdeki İrlandalı'' desek çok da yanlış bir terim olmaz herhalde. Son zamanlardaki sıkıntılı günlerde destek vermek yerine tersi yolu seçen  Doğan'ın önümüzdeki günlerdeki açıklamalarını hepimiz merak ediyoruz.

Albayrak-Üstünel

Sarı-Kırmızlı taraftarların en çok merak ettikleri soruların başında gelen Abdurrahim Albayrak - Haldun Üstünel ikilisi. Gerekten bu iki isim Galatasaray camiasına büyük katkıda bulunmuş iki deeğerli insandır. Abdurrahim Albayrak'ın Galatasaray'lılığı, içimizden biri olması, taraftarlarla bütünleşmesi, maçı adeta yaşamasının yanı sıra Haldun Üstünel'in tecrübesi, akıllılığı, transferlerdeki bitiriciliği ve en önemlisi hayatını adeta Galatasaray'a adamış olan bu iki insan 

yeni seçilecek Başkan ile birlikte yönetimde görmek istediğimiz isimlerin başında geliyor. Peki yeni çıkacak Başkan adayı kim olacak ? Aysal dün açıkladı. Ali Dürüst ve Faruk Süren başkanlığa aday olmayacak. Haluk Ulusoy söylentileri gündemde. Hep birlikte izleyip göreceğiz...

Canaydın'dan sonra...

Ünal Aysal'ı sportif yanıyla bir çok kişi eleştirebilir fakat bence Özhan Canaydın'dan sonra beyefendiliği, dürüstlğü takıma getiren kişi olmayı başarmıştır Aysal. Görevde bulunduğu bu 40 ay süre zarfında olumsuz nitelendirebilecek bir olayı olmamıştır Aysal'ın ve bundan sonra Galatasaray'lı taraftarlar ''Ünal Aysal'' diyince  sadece Galatasaray eski başkanı değil aynı zamanda dürüstlük'de gelecek akıllarına. Ve son olarak Başkan Ünal Aysal'a bize kazandırdığı başarılar, şampiyonluklar, sevinçler, gururlar, Kadıköy'de kaldırılan Kupa,kısacası her şey için teşekkür ediyoruz... Artık yıldız transferler bizim için pastanın üzerindeki 'Çilek'.