DİZİ FRAGMAN İZLE

Çocuk 17. Bölüm Efenin velayeti kimde olacak? Çocuk tek parça full izle (Star TV)

Abone Ol

Star TV'nin merak edilen dizisi Çocuk 17. bölüm ile bugün ekranlara geliyor. Çocuk 17. bölüm full izle ve çocuk yeni bölüm izle linkleri haberimizde olacaktır. Star TV'nin resmi sitesinden izleyebilirsiniz. Peki çocuk dizisinden neler oldu? gelin beraber bakalım.

Çocuk 17. Bölüm Efenin velayeti kimde olacak? Çocuk tek parça full izle (Star TV)

Bir marketin soğuk hava deposunda kapalı kalan Efe, kendinden geçmiştir. Hasan, Akça, Ali Kemal ve Şule; Efe’yi bulmak için büyük bir mücadele verirken zaman aleyhlerine işlemektedir. Şule, sokaklarda telaşla Efe’yi ararken düşer. Hamile olan Şule geçmişte yaşadığı kötü düşük tecrübelerinden birini daha mı yaşayacaktır?

Sonunda beklenen mucize gerçekleşir, sürpriz bir isim Ali Kemal’i Efe’nin mahsur kaldığı markete yönlendirir. Çocuğun hayatını kurtarmanın sevincini yaşayan Ali Kemal diğer yandan Efe’nin köşkte belki de son günü olduğunu bilmektedir. 

ÇOCUK DİZİSİ YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ertesi, gün gerçekleşecek velayet duruşması hâkimin karar vereceği en önemli aşamadır ve herkes Akça’nın velayeti almasına neredeyse kesin gözüyle bakmaktadır. Zeynep’i zengin bir adamla evlendirip düğünde takılan çeyreklere el koymayı planlayan Emine’nin gözü para hırsıyla bir kez daha dönerken; Akça’yı da uçuruma doğru çektiğinin farkında değildir. Duruşmaya saatler kala büyük bir açmaza sürüklenen Akça’nın tek derdi oğlunu kaybetmemektir. 

Hasan bir yandan oğlunun canına kast eden kişileri bulmaya çalışırken, diğer yandan da Akça’yı kurtarmak için zamana karşı yarışır. Babasının yıllar önce şaibeli bir şekilde ortadan kaybolması olayını da unutmuş değildir.

Çocuk dizisi full izle ve Çocuk Dizisi tek parça izle

Çocuk Dizisi oyuncuları ve konusu:

Oyuncular:

Nazan Kesal: Asiye Karasu
Mehmet Emin Güney: Efe Karasu
Merve Çağıran: Akça Yılmaz
Serhat Teoman: Ali Kemal Karasu
İsmail Hacıoğlu: Hasan Çetin
Ceyda Ateş Toplusoy: Şule Karasu
Kenan Acar: Murat Karasu
Nimet İyigün: Emine Yılmaz
Okday Korunan: Osman Şahin
Selda Aktuna: Melek Şahin
Aylin Aras: Ayşe Şahin
Emre Yetek: Kadir

Konu:  Karasu ailesinin yolunda giden hayatları, ailenin söz sahibi olan Asiye Hanımın herkesten sakladığı büyük bir sırra ipoteklidir. Zamanında gelini Şule’nin kucağına verdiği bebek herkesten sakladığı gayri meşru oğlu Hasan’ın oğludur. Şule’nin kendi oğlunu doğurmasıyla beş senedir evladı gibi baktığı Efe gözüne fazla gelmeye başlamıştır. Çocuğun kendine ait olmadığından habersiz olan Ali Kemal, karısının Efe’ye karşı olan ilgisizliğine tepki gösterirken, Şule’nin gözünü karartıp, Efe’den kurtulmak için attığı yanlış bir adım. Efe’nin gerçek annesi olan Akça’nın hayatlarına girmesine neden olur. Asiye için tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Oğlunun yaşadığından habersiz olan Hasan’ın, Akça’yla bir Asiye’nin kalesi gibi gördüğü köşke girmesi an meselesidir…

Abone Ol