Galatasaray, resmi hesabından Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş., Galatasaray Dijital ve Satış Pazarlama A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyeleri ve Galatasaray Columbus Projesi'nin Danışma Kurulu Üyelerini duyurdu.

İşte Galatasaray'dan yapılan duyuru;

"Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş., Galatasaray Dijital ve Satış Pazarlama A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyeleri ve Galatasaray Columbus Projesi'nin Danışma Kurulu Üyeleri açıklandı.

Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş.'nin 9.12.2022 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonucunda aşağıdaki kişiler Yönetim Kurulu Üyeleri olarak atanmıştır.

1 Cemal Özgörkey

2 Levent Yaz

3 Evrim Timur

4 Tuncer Hunca

5 Cansu Ak

6 Fatih Derelioğlu

7 Bulin Uncu

8 Hakan Kemal Sarıöz

Galatasaray Dijital ve Satış Pazarlama A.Ş.'nin 12.12.2022 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulu sonucunda aşağıdaki kişiler Yönetim Kurulu Üyeleri olarak atanmıştır.

1 Dursun Aydın Özbek

2 Cemal Özgörkey

3 Levent Erden

4 Levent Yaz

5 Evrim Timur

6 Gürkan Eliçin

7 Lara Yılmaz

8 Özgür Özvardar

9 Aziz Mesut Aykaç

Galatasaray Columbus Projesi kapsamında aşağıdaki kişiler Danışma Kurulu Üyeleri olarak atanmıştır.

1 Burak Başarır

2 Ethem Kutucular

3 Demir Şarman

4 Mehmet Cibara

Batuhan Karadeniz'den Kerem Aktürkoğlu'na sert eleştiriler Batuhan Karadeniz'den Kerem Aktürkoğlu'na sert eleştiriler

5 Tuna Gülenç

6 Sultan Turhan

7 Efe Kınıkoğlu"

COLUMBUS PROJESİ NEDİR?

Bir şirket birleşimi projesi olan ‘Columbus Projesi', kulüp bünyesindeki Dijital A.Ş, Pazarlama A.Ş ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş'yi tek bir çatı altında birleştirmeye dayanıyor. Kulübün, aracılardan kurtulup ürünleri doğrudan satarak yüksek gelir sağlaması ana fikir. Üç yıl sonunda hedeflenen gelir 2.5 milyar TL yani Galatasaray'ın mevcut borcuna denk.

(Sporx)