Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in düğünü bu yazın en çok merak edilen düğünlerinden birisi olarak ifade ediliyor. İkilinin 26 Ağustos tarihinde nikah masasına oturmaları ve görkemli bir düğünle dünya evine girmeleri bekleniyordu. Bunun üzerine merakla beklenen düğün için kötü haber geldi. İkilinin düğünü birkaç gün sonraya erteledikleri öğrenildi. Bu süreçte ikilinin aralarında soğuk rüzgarların estiği ve aynı zamanda kavga ettikleri konuşulmaya başlamıştı.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin aralarının gayet iyi olduğu ve kuvvetli yağış uyarısı verildiği için düğünün ertelenmesinin planlandığı öğrenildi. Düğüne ünlü akınının olması bekleniyor. Müzik ve televizyon dünyasında pek çok isim düğüne katılmak için hazırlıklara devam ediyor.

Demet Özdemir Kına Gecesi Yaptı

Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..." Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..."

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti geçtiğimiz yıl bir ayrılık süreci yaşamışlar ancak daha fazla ayrılığa dayanamayarak ilişkilerini nikah masasına taşıma kararı almışlardı. İkilinin düğün hazırlıkları uzun süredir devam ediyor. Bu süreçte merakla beklenen düğünün ayrıntılarının da düğün gecesi paylaşılması bekleniyor.

Düğün öncesi adetten olan kına gecesini Demet Özdemir ailesi ve yakın arkadaşları ile birlikte düzenledi. Pek çok arkadaşının bir araya geldiği öğrenildi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrasında da ünlü oyuncunun kına gecesinde oldukça eğlenceli anların yaşandığı görüldü.

Çok geçmeden Demet Özdemir sosyal medya hesabından kına gecesi hakkındaki tüm detayları paylaştı. Kına gecesi düzenlenirken ünlü oyuncunun duygusal anlar yaşadığı ve gözyaşlarına engel olamadığı belirlendi.

Demet Özdemir Düğüne Hazırlanıyor

İstanbul’da yapılacak düğünün bir otelde açık havada yapılması bekleniyordu. AKOM tarafından düğün tarihinde şiddetli yağış uyarısının verilmesini hemen ardından ikili harekete geçerek düğünlerini Pazar gününe ertelediler. Bu sayede düğün hazırlıkları ile ikilinin daha rahat bir şekilde ilgilenmeleri bekleniyor.