Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, İKİNCİ VİTESTE GÖTÜRÜYOR"

Mehmet Ayan: "Yeniden TFF Başkanı olacakmış..." Mehmet Ayan: "Yeniden TFF Başkanı olacakmış..."

"Galatasaray vites artırmadı, ikinci viteste götürüyor. Çok enteresan. Dikkat çekici olan bu. Galatasaray'ın savunması çok iyi oluştu. Abdülkerim Bardakcı ve Nelsson'u kutlamak lazım. İki bek de çok büyük katkı veriyor. Adekugbe'yi beğenmeyenleri anlamıyorum. Boey'de de müthiş bir yükseliş var. Torreira ve Oliveira'dan bahsetmiyorum bile."

"ÇOK AZ ÇABA SARF EDEREK GİDİYORLAR"

"Öndeki zeka ise çok kolay gidiyor, çok az çaba sarf ederek gidiyorlar. Yüzde 60'lık Mertens, yüzde 35'lik Icardi, yani kendi en iyi dönemlerinin buralarında dolaşan adamaları birbirine ekleyeek lego gibi bir bina oluşturdular. Kerem ve Rashica da anlarda çok acayip şeyler çıkarıyorlar."

"GALATASARAY, FİNALİ ÇOK İYİ YAPIYOR"

"Galatasaray, dün 4. vitese çıksaydı neler olabilirdi. Galatasaray'ın çok fazla bir şey yapmasına kalmadı. Galatasaray, son oynadığı 3 maçın ilk yarı versiyonunda 2 puan almış. Şimdi 9 puan aldılar. Fenerbahçe ile arasındaki fark biraz ondan oluştu. Finali çok iyi yapıyorlar."

"BU AKIL ALMAZ"

"Galatasaray, 2.46 puan ortalamasına geldi. Bunun rekoru Türkiye'de 2.56. Fenerbahçe'nin 1988-89'da 103 gollük sezonu... Galatasaray da 2.50'nin üzerine çıkacakmış gibi gözüküyor. Bu akıl almaz bir puan ortalaması. Galatasaray, ekstra bir iş yapıyor." dedi.