Instagram'dan bi paylaşımda bulunan Mayweather, duygusal bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz ay eski karısı Josie Harris ve amcası Roger Mayweather'ın ölümleri ile sarsılan dünyaca ünlü boksör ölümün ne kadar acı olduğunu çok yakından hissettiğini ifade etti. Düny, COVID-19'un yayılmasıyla mücadele ederken ayrıca kendi kişisel kederiyle mücadele eden Mayweather, corona virüs pandemisiyle mücadele edebilmek adına yardımcı olmak için ne yapacağını belirlediği kısa bir video çekti.

Mayweather, "Eski eşim ve amcamı kaybettikten sonra kimseyle konuşma fırsatım olmadı. Kendimi ifade etmekte zorlandığım bir dönemdi" dedi. Mayweather, corona virüs pandemisi hakkında da konuştu. Ünlü boksör, "Bundan etkileniyorum. Dünyanın neler yaşadığını görmek beni üzüyor ama bu zorlu dönemde birlikte olmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Mayweather, "Kimse mükemmel değildir. Mükemmel değilim ve her gün mükemmeliyetçi olmaya çalışıyorum. Her zaman hata yapıyorum ve yapabileceğim tek şey daha iyi olmaya çalışmak. Dünyanın daha iyi bir yer olmasına yardımcı olmak için buradayım." şeklinde konuştu.
 
565 milyon dolarlık kişisel servete sahip olduğuna inanılan Mayweather, kendi kaynaklarını yardım etmek için kullanacağını doğruladı.

Mayweather şyöel konuştu;"Her şey devam ederken üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim ve dünyaya ne yaptığımı göstermek zorunda değilim. Kapalı kapılar ardında bir şeyler yapabilirim."

"Yapacağım yardım insanları beslemek ve ihtiyacı olan insanlara yardım etmek olacak."

"Para vermeye devam edeceğim ve asla bunun hakkında konuşmayacağım. Tanrı iyi bir iş yaptığımı bildiği sürece benim için önemli olan budur.

"Dünyadaki herkesi seviyoruz ve her zaman bu dünya için çalışacağız."