Kerem, Ayşe’nin içinde ukde kalan evlilik teklifi için yeni sürprizler hazırlamaya başlar. Bugüne kadar evlilik teklifinde pek başarılı olamayan Kerem, bu sefer bu planları gerçekleştirmeyi başarabilecek midir?

İki aşık her şeyi yoluna koyduklarını düşünürken Melahat’ın ilaçlarını ihmal etmesiyle tekrar kafası gidip gelmeye başlar. Sahte evliliği bilen Melahat, etrafta ne zaman patlayacağı belli olmayan saatli bomba gibi dolaşmaktadır.

27 bölümü deviren Afili Aşk, heyecanın zirvede olacağı 27.yeni bölümü ile 18 Aralık akşamı ekranlarda. Afili Aşk yeni bölümde neler olacak? Afili Aşk 27. bölüm izle, Afili Aşk son bölüm izle, Afili Aşk canlı izle, Afili Aşk 11 Aralık bölümü izle, Afili Aşk 27. bölüm fragmanı, Afili Aşk yeni bölüm izle, Afili Aşk son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

AFİLİ AŞK 27.BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

AFİLİ AŞK 26.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kerem ve Ayşe o gece adeta kendi masallarının içine sürüklenmiş. Bir kez daha aşklarının önüne kimsenin duramayacağını ispatlamışlardır. İki âşık, Yelda’ya büyük bir ders verir. Yelda bu savaşta kaybeden taraf olduğunu kabul edecek midir?

Öte yandan Muhsin’in geçmişte yaptıkları bir gölge gibi onları takip eder. Kerem bu geçmişin stresiyle baş etmeye çalışır. Ayşe ise Kerem’in yaşadığı stresin iş ile ilgili olduğu düşüncesine kapılır. Hem Kerem hem de şirketteki çalışanlara motivasyon günü düzenler. Modamu’da motivasyon günü, büyük sürprizlere ve şüphelere sebep olur. Şirkete gelen eğitim koçu ‘’güven’’ üzerine testler yapar ve Kerem bu testlerde sınıfta kalır. Kerem Ayşe’nin radarına takılmıştır bir kere, artık gözü Kerem’in üstündedir. Üstüne bir de Kerem ve Volkan’a sürpriz bir arkadaş ziyaretiyle gündeme gelen bekarlığa veda partisi işleri daha çok karıştıracaktır.