Modamu çalışanları yılbaşını karşılamaya hazırlanır. Çalışanlar bir parti beklentisi içindedir. Kerem bir bahane bulup kutlamaları iptal ettirir. Buna anlam veremeyen Ayşe, Kerem’in sakladığı bir şeyler olduğunu fark eder ve bunun peşine düşer. Yiğiterler hummalı bir şekilde yılbaşı gecesine hazırlanır. Yemekler, hediyeler her şey hazırdır. Geriye tüm heyecanıyla geri sayımı beklemek kalır. Ancak eve bırakılan gizemli hediyenin açılmasıyla, aileler arasındaki tüm dengeler değişecektir.

28 bölümü deviren Afili Aşk, heyecanın zirvede olacağı 28.yeni bölümü ile 25 Aralık akşamı ekranlarda. Afili Aşk yeni bölümde neler olacak? Afili Aşk 28. bölüm izle, Afili Aşk son bölüm izle, Afili Aşk canlı izle, Afili Aşk 25 Aralık bölümü izle, Afili Aşk 28. bölüm fragmanı, Afili Aşk yeni bölüm izle, Afili Aşk son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

AFİLİ AŞK 28.BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

AFİLİ AŞK 27.BÖLÜMDE NELER OLDU?

İki aşık her şeyi yoluna koyduklarını düşünürken Melahat’ın ilaçlarını ihmal etmesiyle tekrar kafası gidip gelmeye başlar. Sahte evliliği bilen Melahat, etrafta ne zaman patlayacağı belli olmayan saatli bomba gibi dolaşmaktadır.