Afili Aşk yeni bölümü ile yine eğlenceli saatler geçirtti. Dizi severler Afili Aşk'ı izleme yollarını araştırmaya başladı. Afili aşk resmi web sitesinden izleyebilirsiniz. Peki Afili aşk son bölümünde neler yaşandı? Gelin birlikte göz atalım...

AFİLİ AŞK 29. BÖLÜM İZLE TIKLA (Dizi bittikten kısa bir süre sonra eklenecektir)

Afili Aşk yeni bölüm fragmanı ekrana geldi! İzleyiciyi eğlenceli, içten, sıcak, büyük aşk hikayesine davet eden Afili Aşk dizisi ekran macerasına devam ediyor. Afili Aşk, usta oyuncular ile genç kuşağın yıldız isimlerini bir araya getirdi. Afili Aşkın başrollerini Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul paylaşırken, yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu, yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli üstleniyor.

Kerem Ayşe'nin yokluğu ile sınanıyor!

Belgelerin ortaya çıkması Yiğiter ve Özkayalı ailelerini karşı karşıya getirir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bundan sonra iki aile arasında düşmanlık başlar. Buna bir de Kerem’in bu gerçekleri Ayşe’den saklaması eklenince olaylar kontrol edilemez bir hal alır.

Rıza, Yiğiterlere karşı sıkıyönetim ilan ederken, Yiğiterlerin tarafta da sular durulmaz. Ailelerinin kavgasına Ayşe ve Kerem’in kavgası karışınca ayrılırlar. Kerem Ayşe'nin yokluğu ile sınanır. Ayşe’nin ise içi kan ağlasa da Kerem’i affetmeye niyeti yoktur. Kerem bu ayrılığı kabullenemez. Özkayalılar’ın evinin içine sızmak için akla hayale gelmeyecek yollar dener. Çiftimiz bu sorunlarla uğraşırken ertelenen boşanma davasına da sayılı gün kalmıştır. Bu büyük aşk bakalım bu sınavı da geçebilecek mi?