Afili aşk yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Onun yerine Kocan Kadar Konuş Türk filmi yayınlanacak. Afili Aşk yeni bölümü tahminen 15 ocak Çarşamba günü yayınlanacak.

Afili Aşk 30. Bölüm Fragman (Yeni Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?)

Afili Aşk yeni bölümü yayınlanmadığından dolayı 30. bölüm fragmanı da yayınlanmadı. Afli aşk Yeni bölümü 15 ocak 2020 'de yayınlanması bekleniyor.

Afili Aşk 28. Bölüm'de neler olmuştu?

Kerem ve Ayşe ailelerine sahte evliliklerini nasıl açıklayacak?

Melahat sonunda sahte evliliği söyler ve herkes şoke olur. Kerem ve Ayşe bu durumu ailelerine nasıl açıklayacaktır? Bu kaostan sonra Ayşe ve Kerem yaptıkları hataları bir daha düşünme fırsatı bulur. Ayşe her şeyi geride bırakıp, tertemiz bir sayfa açmak ister. Ona göre bu sırrı herkes duymalı ve hayatlarında hiçbir sorun kalmamalıdır. Kerem ise Ayşe’den her şeyi yoluna koymak için zaman ister. İki sevgili bu konuda bir türlü orta noktayı bulamaz ve iş ciddi bir kavgaya neden olur. Bakalım sonunda kimin dediği olacak?

Modamu çalışanları yılbaşını karşılamaya hazırlanır. Çalışanlar bir parti beklentisi içindedir. Kerem bir bahane bulup kutlamaları iptal ettirir. Buna anlam veremeyen Ayşe, Kerem’in sakladığı bir şeyler olduğunu fark eder ve bunun peşine düşer.

Yiğiterler hummalı bir şekilde yılbaşı gecesine hazırlanır. Yemekler, hediyeler her şey hazırdır. Geriye tüm heyecanıyla geri sayımı beklemek kalır. Ancak eve bırakılan gizemli hediyenin açılmasıyla, aileler arasındaki tüm dengeler değişecektir.