Afili Aşk 32. Bölüm İzle. Geçtiğimiz hafta resmi olarak boşanan Ayşe ve Kerem çifti, kendi yollarında ama birbirlerine nispet yaparak devem ederken, Ayşeyi istemeye gelen mahallenin zengin çocuğu devreye girince işler karıştı. Bir yandan sabri istemeyi basıp diğer yandan da Ayşe Kerem'in kendisi için geldiği zannedince isteme yine curcuna ile son buldu. Çarşamba akşamlarının ruhunuza dokunan romantik komedisi Afili Aşk 32. bölüm Ful izlemek için canlı linkine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz!

AFİLİ AŞK 32.BÖLÜM KONUSU

Afili Aşk Son Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta resmi olarak boşanan Ayşe ve Kerem çifti, kendi yollarında ama birbirlerine nispet yaparak devem ederken, Ayşeyi istemeye gelen mahallenin zengin çocuğu devreye girince işler karıştı. Bir yandan sabri istemeyi basıp diğer yandan da Ayşe Kerem'in kendisi için geldiği zannedince isteme yine curcuna ile son buldu.

Bu haftaki yeni bölümde ise, Ayşe Kerem'in kapıya ya istemeden vazgeç ya da sözleşmen iptal olacak dediğinde Ayşe tabiki işni seçer fakat kendisini istemeye gelen çocukla da görüşmeye devam eder.  Kerem ise Ayşe'ye kırgındır ama yine burnu düşse gururundan yerden almaz. Ayşe nereye gitse takip eder. En Son Ayşe'nin zengin çocukla buluşma yerini öğrenip Ceyda'yı da alıp onların yan masasına tesadüf gibi oturur. 

Afili Aşk 32. Bölüm İzle!  

Ayşede yangını körüklemekte üstüne zaten yoktur ve Kerem'e sözlü saldırıda bulunur. Keşke senden önce onunla tanışsaydım der ve Kerem yıkılır. Ceyda'da Ayşe ve Kerem'in ayrılıklarından yararlanıp Kerem'e yakınlaşır. Kerem Ayşenin son söylediği söz, Kerem'i derinden etkiler ve hayatının hatasını yapmak üzere soluğu Ceyda'nın yanıda alır. Ceyda ile Kerem'in tehlikeli beraberlikleri nereye gidecek? Ayşe ve Kerem bu kızğınlıkla yaptıkları ayrılığın bedelini nasıl ödeyecekler? 5 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan Afili Aşk 32. Bölüm'ü haberimizdeki bağlantı linkinden izleyebilirsiniz!