Afili Aşk 33. bölüm Tek parça izle! Kanal D... 12 Şubat akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Kerem, Ayşe'nin kendisine karşı oynadığı oyunun sınırlarını zorlamaya karar veriyor. Ceyda ise hayallerinin aşkına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Afili Aşk, bu akşam saat 20:00'da izleyenlerin karşısına çıkacak.Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Afili Aşk 33. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

AFİLİ AŞK YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Afili Aşk 33. bölüm Tek parça izle! Kanal D.. Ayşe, zorlu bir gecenin ardından gördüğü kabusun içinde hapsolur. Ayşe’nin kulağına gelen söylentiler Kerem ve Ceyda’nın sevgili olduğu yönünde olsa da, Ayşe, bunun kıskandırmak için yapılan bir hamle olduğunu düşünmektedir. Ama bir yandan Ayşe, Kerem’in Ceyda’ya gittiği o gün ne olduğunu merak eder. Ayşe bu sorunun cevabını bulabilecek mi?

AFİLİ AŞK 33 BÖLÜM İZLE

Bütün bunlar yaşanırken gündemde kurtarılması gereken bir atölye meselesi vardır. Kerem ve Ayşe yine karşı karşıyadır. Ayşe liderliğinde, atölyenin tekrar ayağa kaldırılması için yeni bir fikir arama yoluna girerler. Kerem ve Ayşe hem aşkta hem de işte inatlaşmaya başlar. Kimin kazanacağı meçhuldür!