Zeliş, Kurye'nin gerçek yüzünü gördükten sonra rehine olarak eline düşüyor. Ekip özellikle de Hüsnü Zeliş'i kurtarmaya çalışıyorlar. Kurye'nin pis işleri ortaya çıkmaya başladıktan sonra onu yakalamak Zeliş'in kurtulmasına kalıyor. Kurye bu durumun farkında olarak Zeliş'i kimsenin bilmediği bir yere saklıyor. Hüsnü, Zeliş'e ulaşamamanın verdiği can sıkıntısıyla ne yapacağını bilmez bir haldedir. Ona bu konuda yardım edecek tek unsur Rıza Baba ve ekibidir. Ekip, Zeliş'i kurtarmayı başarabilecek mi? Zeliş, Kurye'nin elinde neler yaşaycak? Kurye, yakalanmaktan kurtulabilecek mi?

534 bölümü deviren Arka Sokaklar, heyecanın zirvede olacağı 534. yeni bölümü ile 6 Aralık akşamı ekranlarda. Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak? Arka Sokaklar 534. bölüm izle, Arka Sokaklar son bölüm izle, Arka Sokaklar canlı izle, Arka Sokaklar 2 Aralık bölümü izle, Arka Sokaklar 534. bölüm fragmanı, Arka Sokaklar yeni bölüm izle, Arka Sokaklar son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

ARKA SOKAKLAR 534. BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

Mesut ve Selin Kavuştu - Arka Sokaklar 534. Bölüm.

ARKA SOKAKLAR 533.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Selin'i yaralayan İdil, kelepçeli olarak karakola getirilir. Mesut Selin'in başında hastaneye gelir. Selin acilen ameliyata alınır. Durum Rıza babaya haber verilir. Selin ameliyattadır Cemal ise arazide pusu yemiş, kayıptır. Elleri bağlı şekilde Berzan'ların elindedir. Hüsnü, Engin ve Bahar Serboran'a gelir. Ezgi durumu öğrenince yıkılır. Selin'in ameliyatı başarılı geçer. İstanbul'a sevk edilir. İstanbul'da Selin ile doktor Mehmet ilgilenecektir.