542 bölümü deviren Arka Sokaklar, heyecanın zirvede olacağı 542. yeni bölümü ile 14 Şubat akşamı ekranlarda. Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak? Arka Sokaklar 542. bölüm izle, Arka Sokaklar son bölüm izle, Arka Sokaklar canlı izle, Arka Sokaklar 14 Şubat bölümü izle, Arka Sokaklar 542. bölüm fragmanı, Arka Sokaklar yeni bölüm izle, Arka Sokaklar son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde..

ARKA SOKAKLAR 542. BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

ARKA SOKAKLAR 542.BÖLÜM ÖZETİ

Rıza Baba istifa dilekçesini yazmıştır. Ekip durumu öğrenince kendi istifa dilekçelerini de hazırlarlar. Rıza Baba’nın bu duruma tepkisi ne olacaktır? Hüsnü önderliğinde tüm ekip son hız Nevres’in peşindedir. Çok uzayan bu iş artık bitecek midir?

Rıza Baba’nın, Tarık’ı yakalamak için zekice bir oyunu vardır. Öncelikle Hüsnü’nün de rızasını alarak planını uygulamaya başlar. Tarık ve Zeliha bir kez daha karşı karşıyadır. Zeliha gerçekten hamile midir?

Hüma, Esma’nın kaldığı gecekonduya gider, kardeşinin mezarını sorar. Esma evdekilere çaktırmadan Hüma’nın eline adresi tutuşturur. Hüma adrese gider ve evin bahçesindeki mezarı bulur. Evde Nevres ile burun buruna gelir. Hüma’nın can sağlığı tehlikededir.