Arka Sokaklar 549.bölüm izle...Ekip, kayıp olan Cemre isimli çocuğu bulmaya çalışıyor!  Arka Sokaklar 549. bölüm izle ve son bölümde ne olacak sorgusuna sıkça başvuruyor. Gelin son bölümde neler olacak beraber bakalım.

Arka Sokaklar 549.bölüm izle...

Arka Sokaklar 549. bölümde neler olacak?

Ekibimiz, Kadri tehlikesinden kurtulmadıklarının bilincindedir ve bir an önce Kadri’yi yakalayıp etkisiz hale getirmek istemektedir. Aslı’sız kalan İlyas, Erkan’ı arar ve yardım ister. Erkan da İlyas’a yardım etme karşılığı Nedim’i öldürmesini ister. İlyas mecburen kabul eder. Nedim’in hayatı büyük tehlikededir.

Cemre, annesi Ayten, babası Nusret ve köpekleri Süt ile pikniğe gitmek üzere yola koyulurlar. Cemre’nin okul arkadaşları ve aileleri ile buluşmak adına Gazinin Yeri’ne giderler. Aileler kısa bir yürüyüşe çıkar ve döndüklerinde Cemre kaybolur. Baba Nusret, Mazlum’u suçlamaktadır. Ekip Mazlum’u sorgular ama onun suçsuz olduğunu düşünmektedirler. Etrafta gezinen siyah minibüs tespit edilmiştir. Aracı kimin olduğunu bulmaya çalışırlar. Eş zamanlı olarak aracı terk edilmiş olarak bulan Bekçi Rafet ekibe haber verir. Arka koltukta Sami isimli adam uyumaktadır. Araç incelemeye alınır. Sami de sorguya alınır. Sami yetişkin biridir ancak sorgulandıkça akıl yaşının 7-8 yaşa sahip olduğu anlaşılır. Ekip kayıp kız Ceren’i sağ olarak bulmanın peşine düşer. Bu olay fazlasıyla ilginçtir ve her adım attıklarında farklı bir olayla karşılaşırlar.

Nükhet sorguya alınır. Sonrasında savcılığa sevk edilir. Cemal’i tahrik edip oğlunu öldürdüğünü itiraf ettirmeye çalışır. Cemal artık dayanamaz ve kadına gereken cevabı verir.

Arka Sokaklar Oyuncular:

Zafer Ergin: Rıza Soylu
Şevket Çoruh: Mesut Güneri
Özgür Ozan: Hüsnü Çoban
Oya Okar: Selin Koçoğlu
Ozan Çobanoğlu: Hakan Çınar
Alp Korkmaz: Ali Akdoğan
Merve Oflaz: Bahar Ayan
Yiğitcan Ergin: Cemal Şahin
Ela Yörüklü: Ezgi Vural
Wilma Elles: Nadya
Mert Öcal: Kurye Tarık
İlker İnanoğlu: Engin
Gamze Topuz: Savcı Ceyda
Özlem Çınar: Aylin Aydın
Boğaç Aksoy (Volkan),
Tunç Oğuz (Arda),
Beste Seyhan Şamcı (Eda),
Demet Gül: Meryem
Elvin Aydoğdu (Ebru), 
Osman Albayrak (Ekrem Karaca)
Alptekin Serdengeçti 
Ferit Kaya
Atsız Karaduman
Burcu Kazbek
Fatih Murat Teke

Arka Sokaklar Konu:  Dizide İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ?yaşanır? bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan, sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olan bu yürekli polisler, “birliktelik ruhu” ve “mücadele azmiyle” minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşarak suçluların korkulu rüyası olmaktadırlar. Ekip görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere, meslek yıllarının tecrübesi ve ?babalığıyla? yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Emniyet amiri Rıza Baba olur. Not* "Arka Sokaklar" 23.06.2017 tarihinde yayınlanan 447. bölümüyle 11. sezon finalini yaptı. Not** "Arka Sokaklar" 15 Eylül 2017 Cuma günü yayınlanacak 448. bölümüyle 12. sezonuna başlayacak.