Yusuf ve Rüzgar’ın birbirlerine silah doğrulttuğu ve patlayan silah sesiyle kimin vurulduğunun merak uyandırdığı tanıtımda hastaneye koşan Ada, ameliyathanenin önünde çaresizce bekliyor. Hünkar Balaban’ın, “Kardeşin de senin gibi çok güzel bir genç kız oldu. Sen kalbimin bir yarısı o da öbür yarısı” sözeleri dengelerin değişeceğinin sinyallerini veriyor.

14 bölümü deviren , Aşk Ağlatır heyecanın zirvede olacağı 14. yeni bölümü ile 8 Aralık akşamı ekranlarda. Aşk Ağlatır yeni bölümde neler olacak? Aşk Ağlatır 14. bölüm izle, Aşk Ağlatır son bölüm izle, Aşk Ağlatır canlı izle, Aşk Ağlatır 8 Aralık bölümü izle, Aşk Ağlatır 14. bölüm fragmanı, Aşk Ağlatır yeni bölüm izle, Aşk Ağlatır son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

AŞK AĞLATIR 14. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

AŞK AĞLATIR 13.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nalân’ın bebek yalanı ortaya çıkınca Yusuf soluğu Ada’nın yanında alır. Artık aralarında bir engel kalmadığına sevinen çift evlenmek için ilk adımı atarlar ve Yusuf Ada’yı istemeye gider. Nalân’ın Mert’le olmayı denemekten başka şansı kalmamıştır. Ada'ya aşkını ilan eden Rüzgar, karşılık bulamayınca, kendine hâkim olamaz ve Ada’yı kaçırmaya kalkar. Yusuf, Cevdet Yalçın’la iz sürerken, herkes kaybolan Ada’nın peşine düşer.