Beren Saat’in uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüşü nedeniyle de büyük dikkat çeken Atiye, hem oyunculuk performansları hem de hikayesiyle de çok övüldü.

Atiye dizisi 2.sezon tarihi henüz belli oolmadı

Atiye 2.sezon yayın tarihi henüz belli olmadı. Atiye (The Gift) 2.sezon yayın tarihi Netflix tarafından açıklanacaktır. Güncel bilgi gelince haberimizdeki yerini alacaktır.

Atiye dizisi tüm başrol oyuncuları için önemli bir ilerleme oldu. Beren Saat ve Melisa Şenolsun’un yanı sıra Mehmet Günsür ve Metin Akdülger de son günlerde performansları ile öne çıktı.Ancak Atiye dizisi en çok da Melisa Şenolsun’a yaramışa benziyor. Dizideki sevişme sahneleriyle adından çok konuşulan Melisa Şenolsun, Atiye’den sonra IMBD’nin ‘Star Metre Türkiye’ listesinde birinci sıraya yükseldi.

Şenolsun’u takip eden isimler ise Atiye’dek rol arkadaşları Beren Saat ve Mehmet Günsür.

ATİYE DİZİSİ KONUSU:

Atiye'nin başrolünde bulunan Beren Saat, dizide Atiye karakterini canlandırıyor. Ailesi ve sevgilisiyle mutlu bir yaşamı sürdüren Atiye, karşılaştığı olaylar sonrasında annesi ve sevgilisiyle arası bozuluyor. Ailesinin zoruyla psikiyatri ile görüşen Atiye'ye şizeofreni teşhisi konuluyor. Atiye bu teşhise zaman zaman aldırmıyor çünkü kimsenin görmediği şeyleri kendi öyle gerçek gibi görüyor ki. İzleyenlerinde kafası karışıyor. Ressam olan Atiye çıktığı kişisel yolculukta Anadolu'daki arkeolojik bir alana dair evrensel sırları ve bu alanın kendi geçmişiyle ilişkisini ortaya çıkaracak.