İskender’in ölümüyle Balkan, kendi yolundaki en büyük engeli kaldırmıştır. Fakat on sekiz yıldır öldü bilinen Zeynep’in eve dönüşü tüm dengeleri değiştirir. Zeynep İskender’in gücüne, Balkan’ın öfkesine, Kartal’ın zekasına sahiptir.  Azize için tehlikelerin en büyüğüdür Zeynep. Adnan’ın Kuzey gerçeğini öğrenmesi, yıllardır ertelenen Yıldız Tuna hesaplaşmasına sebep olur. Bu hesaplaşmanın ağız dalaşıyla kalmayacağı, en az bir kişinin bu kavgadan sağ çıkamayacağı kesindir.

6 bölümü deviren Azize, heyecanın zirvede olacağı 6 yeni bölümü ile 28 Aralık akşamı ekranlarda. Azize yeni bölümde neler olacak? Azize 6. bölüm izle, Azize son bölüm izle, Azize canlı izle, Azize 28 Aralık bölümü izle, Azize 6. bölüm fragmanı, Azize yeni bölüm izle, Azize son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

AZİZE 6.BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

AZİZE 6.BÖLÜM ÖZETİ

Kartal Azize’nin kalmak istemesinin sebebini öğrenmeden Azize’yi bırakmayacaktır. Azize gerçekleri itiraf edip etmeme konusunda tereddüt ederken Kartal’a ne kadar güvendiğini fark eder. Belki de yardım isteyebileceği tek adam Kartal’dır. Azize’nin başına gelenlerden habersiz olan Kartal gerçekleri öğrendiğinde Azize’yi korumaya devam edecek midir?