Star TV'nin yeni dizisi Babil 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Babil 2. Bölüm 2. fragmanı İzle . Oğlu büyük bir hastalık geçiren İrfan'ın bir an önce ameliyat ve tedavi için gereken parayı bulması gerekmektedir. Bir ekonomi profesörü olsa da bugüne kadar parayla ilkeli bir ilişki kuran İrfan, çoktan geçtiğini zannettiği hayatın en ağır sınavıyla karşı karşıyadır: Para için ne yaparsın?

Babil 2. Bölüm 2. fragmanı İzle  

 Oğlunu kurtarmak için savunduğu tüm değerlerle çatışmaya girmesi gereken İrfan'ın bu sınavda boş kağıt verme şansı yoktur. Artık onun değil, oğlunun hayatı söz konusudur. İrfan, gereken parayı bulmak için "gereken her şeyi" yapmaya hazır olmalıdır. Üstelik bu yol, daha önce hiç yürümediği bir yoldur.

Babil 1.Bölüm FULL İzle KANAL D (İRFAN'IN HAYATI DEĞİŞİYOR)

1 bölümü deviren Babil, heyecanın zirvede olacağı 1.yeni bölümü ile  17 Ocak akşamı ekranlarda. Babil yeni bölümde neler olacak? Babil 1. bölüm izle, Babil son bölüm izle, Babil canlı izle, Babil 1. bölümü izle, Babil 1. bölüm fragmanı, Babil yeni bölüm izle, Babil son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

BABİL 1.BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)