Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

12 bölümü deviren Benim Adım Melek, heyecanın zirvede olacağı 12. yeni bölümü ile 11 Aralık akşamı ekranlarda. Benim Adım Melek yeni bölümde neler olacak? Benim Adım Melek 12. bölüm izle, Benim Adım Melek son bölüm izle, Benim Adım Melek canlı izle, Benim Adım Melek 11 Aralık bölümü izle, Benim Adım Melek 12. bölüm fragmanı, Benim Adım Melek yeni bölüm izle, Benim Adım Melek son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

BENİM ADIM MELEK 12. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE) 

BENİM ADIM MELEK 11.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melek’in Şirhan konağını inleten acı feryadı en çok Halil’in ciğerini yakar. Kızının Şirhanlar’da olduğunu öğrenen Seyitali’nin Melek’e olan öfkesi katlanır. Ömer ve Defne, ailelerinin engellerine rağmen yan yana gelir. Onları yan yana gören Halil çıkacak yangının farkındadır. Karakolda yan yana gördüğü Melek ve Halil’i kafasına takan Alpay, onların peşlerine düşer. Melek olup biten için Halil’den özür dilerken Alpay aralarına bomba gibi düşer. Oğlunu evlendirip Melek’in hayatından uzak tutmayı kafasına koyan Cumali’yi ortak handa ziyaret eden kişi, sözleriyle iki aileyi tekrar yüz yüze getirir.