Benim Adım Melek 20. bölüm İZLE TRT 1 12 Şubat akşamı yayınlanacak bölümde; Melek, çocuklarının velayetini almak için mücadele verirken, oyun içinde oyun çıkıyor. Seyitali ise kızı hakkında söylenenler karşısında sessiz kalmıyor. 

TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Benim Adım Melek, bu akşam saat 20:00'da izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Benim Adım Melek 20. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Geçtiğimiz bölümde Mahmut, eşi Kadriye’yi sert bir şekilde eleştirmişti. Herkesin işine burnunu sokmasından rahatsız olmuş ve en sonunda içinde yıllarca sakladıklarını dışarıya vurmuştu. Kadriye’de hemen öne atılmış, avukat kartını açmıştı.

BENİM ADIM MELEK 20 BÖLÜM İZLE

Benim Adım Melek dizisinin 20. bölümünde Mahmut ve Kadriye, boşanma kağıtlarını imzalıyor… Ancak Kadriye’nin hastanede yaptırdığı tahlillerin sonucu pozitif yani Kadriye hamile… Bir yanda boşanma kağıtları imzalanmış, diğer yanda Kadriye’nin hamileliği ile bambaşka yöne gidecek olan bir hikaye..

BENİM ADIM MELEK 20. BÖLÜM FRAGMANI