Nejat ve Suna herkesten gizli bir ilişkiyi yaşamaya başlamışlardır. Dağ evinden dönüşte ufak bir kaza geçirirler. Suna'nın bir süre evde dinlenmesi gerekir. Ancak bu durum kurdukları oyun gereği, Aylin'le yakınlaşan Nejat'ı kıskanmasına ve ortalığı karıştırmasına engel olmaz. Nejat, Suna'nın kıskançlık krizleriyle eğlenirken, ona aslında çok büyük bir sürpriz hazırlamaktadır.

25 bölümü deviren Benim Tatlı Yalanım, heyecanın zirvede olacağı 25. yeni bölümü ile 7 Aralık akşamı ekranlarda. Benim Tatlı Yalanım yeni bölümde neler olacak? Benim Tatlı Yalanım 25. bölüm izle, Benim Tatlı Yalanım son bölüm izle, Benim Tatlı Yalanım canlı izle, Benim Tatlı Yalanım 7 Aralık bölümü izle, Benim Tatlı Yalanım 25. bölüm fragmanı, Benim Tatlı Yalanım yeni bölüm izle, Benim Tatlı Yalanım son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

BENİM TATLI YALANIM 25. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

Yeni Bir Başlangıç - Benim Tatlı Yalanım 25. Bölüm

BENİM TATLI YALANIM 24.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Suna ve Nejat’ın ayrılığının üzerinden 2 hafta geçmiştir. Her ikisi de yeni hayatlarına adapte olarak, birbirlerini unutmaya çalışmaktadırlar. Ancak unutmak hiç kolay değildir. Suna kimseye söylemese de sabahları Kayra’nın okuluna gitmekte, Kayra ve Nejat’ı uzaktan da olsa gözlemektedir. Kayra’nın Aylin’le her geçen gün gelişen ilişkisine şahit olmaktadır. Nejat’ın Suna’ya olan öfkesi geçmemiştir ancak o da Suna’nın neler yaptığını merak etmeden duramaz. Tıpkı Suna gibi, kendini göstermeden Suna’yı uzaktan izler. Saniye, Hayri’nin sırrını öğrendiği için ona çok öfkelidir ve anlatacağı hiçbir şeyi dinlememektedir. Hayri’nin aklına Saniye’yi dağ evine götürmek gelir. Suna’dan yardım ister. Suna, Hayri’ye yardım eder ancak onu dağ evinde bir sürpriz beklemektedir.