Suna ve Nejat sonunda muradlarına erer ve sürpriz bir şekilde evlenirler. Kandırıldığını anlayan Aylin'in öfkesi büyük olur. Kayra'yı Nejat'ın evinden alır ve dava sonuçlanır, sonuçlanmaz Fransa'ya götürmek için hazırlıklara başlar. Bu sırada Nejat, Aylin'le ilgili ona velayet davasını kazandırabilecek olan sırrı öğrenmiştir. Nejat'ın yapması gereken tek şey iddiasını mahkemede ispatlayabilmesidir artık. Davaya sayılı günler kalmışken, Aylin, Nejat'ın planını öğrenir ve mahkemede sürpriz bir gelişme yaşanır. Bu sürecin sonunda Nejat, Suna ve Kayra mutlu bir aile olabilecek midir? Yoksa Kayra'dan ayrılmak zorunda mı kalacaklardır ? 

26 bölümü deviren Benim Tatlı Yalanım, heyecanın zirvede olacağı 26. yeni bölümü ile 14 Aralık akşamı ekranlarda. Benim Tatlı Yalanım yeni bölümde neler olacak? Benim Tatlı Yalanım 26. bölüm izle, Benim Tatlı Yalanım son bölüm izle, Benim Tatlı Yalanım canlı izle, Benim Tatlı Yalanım 14 Aralık bölümü izle, Benim Tatlı Yalanım 26. bölüm fragmanı, Benim Tatlı Yalanım yeni bölüm izle, Benim Tatlı Yalanım son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

BENİM TATLI YALANIM 26. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

BENİM TATLI YALANIM 25.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nejat ve Suna herkesten gizli bir ilişkiyi yaşamaya başlamışlardır. Dağ evinden dönüşte ufak bir kaza geçirirler. Suna’nın bir süre evde dinlenmesi gerekir. Ancak bu durum kurdukları oyun gereği, Aylin’le yakınlaşan Nejat’ı kıskanmasına ve ortalığı karıştırmasına engel olmaz. Nejat, Suna’nın kıskançlık krizleriyle eğlenirken, ona aslında çok büyük bir sürpriz hazırlamaktadır.