Bir Zamanlar çukurova yeni bölüm fragmanı izle. Uzun zamandır kulaktan kulağa yayılan dedikodular, artık şehirde gündelik hayatın parçası haline gelince Demir de olan bitenden haberdar oldu! Züleyha, Yılmaz'dan Ercüment olayının gerçeklerini öğrenirken, Demir de tüm şehrin Züleyha'ya yapılanlar nedeniyle Ercüment'i öldürdüğü iddiasıyla çalkalandığını öğrendi! İki aile konuyu nasıl kapatacaklarını konuşmak için bir araya geldiklerinde de, Fekeli ve Hünkar, dost olmasalar bile düşmanlık etmekten vazgeçmeleri için Demir ve Yılmaz'ı ikna etti. Hem Züleyha'nın hem Gülten'in adını bu olaydan kurtarmak için Demir ve Yılmaz işbirliği yapmaya karar verdi.

Züleyha'dan sonra Müjgan ve Behice de öğrendi!

Demir ve Yılmaz, Çukurova'nın bir numaralı gündemi haline gelen dedikoduları önlemek için birlikte İstanbul'a gittiler. Ercüment'in kız kardeşini kumar borcu yüzünden öldürülmüş olduğunu söylemeye yüklü bir ödeme karşılığı ikna edip Adana'ya getirdiler. Yaman ailesi ile birlikte basının ve tüm Çukurova'nın karşısına çıkan Emel, Ercüment'in ölümünün mafya kaynaklı olduğunu söyleyip, dedikoduların kapanmasını sağladı. Fekeli ve Yılmaz, evde olan biteni konuşurken, Müjgan yine Züleyha'yı korumak için para da ödeyerek işbirliği yapıldığını düşünüp sinir krizi geçirdi. Fekeli, olayın gerçeğini anlattığı sırada ise Behice de kapıdaydı! Savcı'ya yolladığı ihbar mektubu ile bunlara neden olduğunu öğrendi! Tam da o sıralarda, Müjgan'ın Yılmaz ve Züleyha'yı kaydettiği görüntüler Demir'in eline ulaştı. Demir, o görüntüleri gördükten sonra da sulh sürecek mi? Müjgan'ın Züleyha için hazırladığı bu oyun, Züleyha'yı nasıl bir tehlikeye sürükleyecek?

Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm 2.fragman hemen izle

Oyuncular:

Vahide Perçin (Hünkar Yaman),
Murat Ünalmış (Demir Yaman),
Uğur Güneş (Yılmaz Akkaya),
Hilal Altınbilek (Züleyha),
Kerem Alışık: Fekeli
Esra Dermancıoğlu: Behice Hekimoğlu. Fekeli'nin halası.
Alayça Öztürk: Savcı Jülide
Bülent Polat (Gaffur),
Turgay Aydın (Sabahattin),
Selin Yeninci (Saniye),
Sibel Taşçıoğlu (Şermin),
Selin Genç (Gülten),
Polen Emre (Fadik),
Mustafa Açılan (Veli) 
Serpil Tamur (Haminne),
Melike İpek Yalova (Müjgan Hekimoğlu),
Rüzgar Aksoy (Ercüment)
Kadim Yaşar: Cengaver. Demir Yaman’ın çocukluk arkadaşı olan ve ilk sezonda Yılmaz’a düşmanlık güden Cengaver, daha sonra Demir’in niyetini anlamış ve Yılmaz’ın yanında yer almıştı. Bu tavrıyla Demir’in hiddetini üzerine çeken Cengaver’i, Yılmaz ve Fekeli korumuştu. Cengaver, (37’nci bölümde) Hatip tarafından öldürüldü.
Mehmet Polat: Hatip Ağa. Naciye ile evli.
Aras Şenol: Çetin
Polen Emre: Fadik
Şirin Öten: Naciye. Hatip Ağa ile evli.

Konu:  1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir... Anasız babasız büyüyen Yılmaz (Uğur Güneş) ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha (Hilal Altınbilek)‘nın aşkı ilk bölümüyle ekranda. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul’dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği’ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar (Vahide Perçin) ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir (Murat Ünalmış) ‘in da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin kahyası Gaffur (Bülent Polat) olacaktır. Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği’nde işe başlar. Ancak çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha’nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul’da başlayıp, kara bir tren ile Adana’ya ulaşan dizide, yıllar önceki Türkiye’nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!