Bir Zamanlar Çukurova 63. Bölüm İzle...  Bugün yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan dizide büyük sır ortaya çıkacak.  63. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan dizinin ekranlara gelen fragmanında Behica'nin hemşire kılığında Züleyha'nın odasına girmesi heyecan dolu anlara damga vurdu. İşte, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı ve bazı ipuçları.

Bir Zamanlar Çukurova 63. bölüm izle

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yılmaz'ın cezaevine yolladığı yardımlar ve para ile, Züleyha koğuşta ağa ilan edilir. Züleyha çocuklarının hasretiyle gözyaşları içinde yaşarken, bir yandan da herkese yardım etmeye çalışmaktadır. Kimse ne olduğunu anlamadan Züleyha fenalaşır ve ağır zehirlenme vakası olarak hastanaye kaldırılır. Gözler ise hemen Demir'e çevrilir. Züleyha'nın zehirlenmesinde tek şüpheli o'dur. Ancak, Züleyha için tehlike hastahanede de devam edecektir.

Hünkar'ın Züleyha ile haberleştiğini öğrenen Demir yine esip gürler. Evde onun bağırmasından korkan Üzüm, bahçede bir otomobile saklanır! Otomobil Demir'indir ve Demir, Adana dışına çıktığında arabadaki küçük yolcusunu fark eder. Bu plansız seyahat, Demir ve Üzüm'ün bir sır paylaşmasına ve dost olmalarına vesile olacaktır. Ama sırları, Hünkar ve Saniye arasında merak konusudur.

Züleyha'nın hastaneye kaldırıldığı haberi şehre yayılınca Hünkar da Yılmaz da koşarak hastaneye gider. Yılmaz geldiğinde henüz kendine gelmemiş olan Züleyha, Hünkar odadayken gözlerini aralar. Ve ondan çok zor bir konuda söz vermesini ister. Hünkar her ne kadar dirense de Züleyha'nın gözyaşlarına ve yalvarmalarına daha fazla karşı gelemez ve istediğini yapacağına dair söz verir.

Fekeli ve Çetin ölümle burun buruna gelir. Silahlarını çıkarıp otomobillerini siper ederek uzun bir mücadeleye girişirler. Tüm bu karmaşanın ardından Yılmaz ile Fekeli de tekrar karşı karşıya gelir. Üstelik, gerilen sinirler ile silahlar çekilir ve Fekeli, Yılmaz'ın silahını kendine doğrultur!

Şehirde adeta savaş çıkmış, her yerden bir olay duyulurken, Şermin ise kendi dünyasının derdindedir. Savcı Jülide'yi hem Adana'dan hem Dr. Sabahattin'den uzaklaştırmak için yaptığı planı devreye sokmuş ve seyre başlamıştır. Ama elbette Jülide'nin rüşvet almakla suçlanması ile Sabahattin önce Şermin'den şüphelenecektir.

Oyuncular:

Vahide Perçin (Hünkar Yaman),
Murat Ünalmış (Demir Yaman),
Uğur Güneş (Yılmaz Akkaya),
Hilal Altınbilek (Züleyha),
Kerem Alışık: Fekeli
Nazan Kesal: Sevda Çağlayan
Esra Dermancıoğlu: Behice Hekimoğlu. Fekeli'nin halası.
Alayça Öztürk: Savcı Jülide
Bülent Polat (Gaffur),
Turgay Aydın (Sabahattin),
Selin Yeninci (Saniye),
Sibel Taşçıoğlu (Şermin),
Selin Genç (Gülten),
Polen Emre (Fadik),
Mustafa Açılan (Veli) 
Serpil Tamur (Haminne),
Melike İpek Yalova (Müjgan Hekimoğlu),
Rüzgar Aksoy (Ercüment)
Kadim Yaşar: Cengaver. Demir Yaman’ın çocukluk arkadaşı olan ve ilk sezonda Yılmaz’a düşmanlık güden Cengaver, daha sonra Demir’in niyetini anlamış ve Yılmaz’ın yanında yer almıştı. Bu tavrıyla Demir’in hiddetini üzerine çeken Cengaver’i, Yılmaz ve Fekeli korumuştu. Cengaver, (37’nci bölümde) Hatip tarafından öldürüldü.
Mehmet Polat: Hatip Ağa. Naciye ile evli.
Aras Şenol: Çetin
Polen Emre: Fadik
Şirin Öten: Naciye. Hatip Ağa ile evli.

Konu:  1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir... Anasız babasız büyüyen Yılmaz (Uğur Güneş) ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha (Hilal Altınbilek)‘nın aşkı ilk bölümüyle ekranda. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul’dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği’ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar (Vahide Perçin) ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir (Murat Ünalmış) ‘in da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin kahyası Gaffur (Bülent Polat) olacaktır. Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği’nde işe başlar. Ancak çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha’nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul’da başlayıp, kara bir tren ile Adana’ya ulaşan dizide, yıllar önceki Türkiye’nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!