Bir Zamanlar Çukurova, üçüncü sezonuna 17 Eylül Perşembe akşamı 20:00'de ATV'de ekrana gelecek nefes kesen bir bölümle başlıyor! Torunlarını bulmak için attığı her adımda oğlunu biraz daha kaybeden Hünkar, tüm bu karmaşanın ortasında öyle biriyle karşılaşıyor ki gözlerinden adeta alev çıkıyor!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

ÇUKUROVA'NIN HÜNKAR'I İLE ASSOLİST SEVDA'NIN ORTAK KADERİ

Torunlarını bulmak için attığı her adımda oğlunu biraz daha kaybeden Hünkar, tüm bu karmaşanın ortasında öyle biriyle karşılaşıyor ki gözlerinden adeta alev çıkıyor!

Oyuncular:

Hünkar Yaman (Vahide Perçin)
Züleyha (Hilal Altınbilek)
Demir Yaman (Murat Ünalmış)
Yılmaz Akkaya (Uğur Güneş)
Fekeli (Kerem Alışık): Tam adı Ali Rahmet Fekeli.
Sevda Çağlayan (Nazan Kesal)
Furkan Palalı
Behice Hekimoğlu (Esra Dermancıoğlu):
 Fekeli'nin halası
Müjgan Hekimoğlu (Melike İpek Yalova)
Jülide
 (Alayça Öztürk): Savcı
Gaffur (Bülent Polat): Çiftliğin kahyası
Sabahattin (Turgay Aydın)
Saniye (Selin Yeninci)
Şermin (Sibel Taşçıoğlu)
Gülten (Selin Genç)
Fadik (Polen Emre)
Veli (Mustafa Açılan)
Haminne (Serpil Tamur)
Ercüment (Rüzgar Aksoy)
Cengaver (Kadim Yaşar):Demir Yaman’ın çocukluk arkadaşı
Hatip Ağa (Mehmet Polat). Naciye ile evli.
Çetin (Aras Şenol)
Fadik (Polen Emre)
Naciye (Şirin Öten): Hatip Ağa ile evli.

Konu:  1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir... Anasız babasız büyüyen Yılmaz (Uğur Güneş) ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha (Hilal Altınbilek)‘nın aşkı ilk bölümüyle ekranda. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul’dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği’ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar (Vahide Perçin) ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir (Murat Ünalmış) ‘in da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin kahyası Gaffur (Bülent Polat) olacaktır. Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği’nde işe başlar. Ancak çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha’nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul’da başlayıp, kara bir tren ile Adana’ya ulaşan dizide, yıllar önceki Türkiye’nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!