Koçovalı kadınlar mahallede olanları takip ederken, Vartolu'dan boşanacağını söyleyen Saadet sürpriz kararıyla ekran başındakileri şaşırttı. Babasının katilini bulmak için gitmeye kararlı olan Vartolu'yla Yamaç'ın yüzleşmesi duygu dolu anlara sahne oldu. Plan yapıp Bülent'i yem olarak kullanan Azer, Koçovalı kardeşleri tuzağa çekti. Koçovalı kardeşler, Bülent'in tüm adamlarını etkisiz hale getirdikten sonra sahneyi Vartolu'ya bıraktı. Her operasyona renk katan Vartolu, bu seferki çatışmanın bitişini kardeşleriyle birlikte halay çekerek kutladı. Koçovalı kardeşlerin birlikte halay çektiği anlar izleyenleri gülümsetirken, Cumali işin acılı kısmına geçmek için sabırsızlandı.

80 bölümü deviren Çukur, heyecanın zirvede olacağı 80. yeni bölümü ile 16 Aralık akşamı ekranlarda. Çukur yeni bölümde neler olacak? Çukur 80. bölüm izle, Çukur son bölüm izle, Çukur canlı izle, Çukur 16 Aralık bölümü izle, Çukur 80. bölüm fragmanı, Çukur yeni bölüm izle, Çukur son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

ÇUKUR 80. BÖLÜM FULL İZLE 3.SEZON 13.BÖLÜM (SON BÖLÜM İZLE)

ÇUKUR 79.BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Timsal Celil’in Yamaç’ı öldürmek için Akın’ın yardımıyla Azer ve Efsun’dan gizli hazırladığı plan istediği gibi ilerlemiştir. Yamaç’ın aracına uzun namlulu silahla saldıran Timsah amacına ulaşamaz. Yamaç daha önce de gördüğümüz peşindeki gizemli isim tarafından kurtarılır. Hapishaneden çıkan Vartolu Almanya’ya gitmeye hazırlanırken, mahallenin başındaki beladan haberdar olur ve Koçovalı kardeşler yeniden bir araya gelir.

Diğer yandan Azer, içerideki gizli ortağından kardeşinin yerini öğrenir ve Çukur’a kardeşini alabilmek için girer. Kardeşini çok kolay oradan alabileceğini düşünen Azer, karşısında hiç beklemediği birini bulur.

Aliço uzun uğraşlar sonucu Çukurun kadınlarının yerini bulmuştur. Kadınları kurtarmaya giden Kemal ve Metin hiç beklemedikleri bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Kemal’i yakalamayı başaran Azer’in elinde şimdi çok büyük bir koz vardır. Kardeşine karşılık Kemal.

Kemal’i ve Çukurun kadınlarını almak için Azer ile buluşan Yamaç şarjörü bitince silahını bırakarak meydana çıkar ancak Azer’in silahını bırakmaya niyeti yoktur. Kardeşinin intikamını almak için tetiğe sarılan Azer silahını ateşlediği an Yamaç’ın önünde Kemal belirir. Sırtından vurulan Kemal’in ölümü Yamaç’ı ve tüm mahalleyi derinden sarsacaktır.